Οι ομορφότερες παραλίες να δεις στο Ναύπλιο

Ναύπλιο παραλίες: Δεν υπάρχει καλύτερο από το να μένεις σε μια πόλη που ζει και αναπνέει 12 μήνες το χρόνο, έχοντας τα πάντα σε απόσταση αναπνοής. Φαντάσου καλοκαιρινό σκηνικό: τελειώνεις τη δουλειά το μεσημέρι, παίρνεις πετσέτα και μαγιό και, χωρίς καν να οδηγήσεις, είσαι στην παραλία σε 10 λεπτά. Εδώ τα πάντα για το Ναύπλιο!

Καραθώνας

Μια από τις πιο γνωστές και πιο λαοφιλείς παραλίες στο Ναύπλιο είναι ο Καραθώνας, καθώς αποτελεί πρώτη επιλογή για όσους θέλουν να κάνουν τις βουτιές τους! Σχεδόν κάθε χρόνο παίρνει Γαλάζια Σημαία για τα καθαρά νερά της, ενώ μπορεί κανείς πολύ εύκολα να φτάσει στην περιοχή της Πρόνοιας, όπου βρίσκεται. Η αμμώδης παραλία έχει δωρεάν ξαπλώστρες προς το κοινό, ενώ σε περιόδους διακοπών ο κόσμος είναι τόσο πολύς, που θυμίζει κάτι από κοσμοπολίτικο νησί!

Ο απόλυτος οδηγός για τριήμερο στο Ναύπλιο

Μαγευτικά αξιοθέατα στο Ναύπλιο!

Ναύπλιο παραλίες: Το γραφικό Τολό

Το γραφικό Τολό, θέρετρο με αξιόλογη τουριστική υποδομή και ωραία αμμουδιά, αποτελεί χρόνια τώρα μια ενδιαφέρουσα πρόταση για μια απόδραση το Σαββατοκύριακο ή και για περισσότερες ημέρες διακοπών.
Σε απόσταση μόλις 10 χιλιομέτρων από το Nαύπλιο, κατά μήκος τηςαμμουδερής ακρογιαλιάς του Τολού, απλώνονται ξενοδοχειακές μονάδες, εστιατόρια, καφέ και εξοχικές κατοικίες, πάνω στο κύμα! Ιδιαίτερο χρώμα στο λιμάνι του Τολού δίνουν οι ψαρόβαρκες και τα εκδρομικά σκάφη.

Χτισμένο αμφιθεατρικά γύρω από την παραλιακή ζώνη, το Τολό αγναντεύει τα νησάκια Kορωνήσι (με το εκκλησάκι των Δώδεκα Aποστόλων), Pόμβη(με ερείπια μεσαιωνικού φρουρίου) και Δασκαλιό (πίσω από τη Pόμβη). Στα νησάκια απέναντι από το Τολό θα φθάσετε με ταχύπλοη βάρκα, που μπορείτε να νοικιάσετε από την παραλία.

Ο απόλυτος οδηγός για τριήμερο στο Ναύπλιο

Ναύπλιο παραλίες: Τα πάντα για την Κάντια!

Μια πραγματικά τεράστια παραλία! Το μήκος της μετριέται σε χιλιόμετρα και κάθε σημείο της παρουσιάζει ξεχωριστό ενδιαφέρον. Ωραία παραλία με χοντρή άμμο, με σχετικά βαθειά και καθαρά νερά. Ιδιαίτερα όταν έχει βοριαδάκι τα νερά είναι ήρεμα και πεντακάθαρα. Στους νοτιάδες σηκώνει κύμα και βρωμίζει ελαφρώς! Αλλά και πάλι παραμένει η αγαπημένη μου παραλία.

Η μια πλευρά της, η ήρεμη, προσφέρεται για οικογενειακές καταστάσεις. Παιδάκια, κουβαδάκια, πλατσουρίσματα, φωνές (των παιδιών αλλά και των γονιών τους), κλάματα, παππούδες, γιαγιάδες κλπ. Αν είστε γονείς με μικρά παιδιά στην Κάντια μπορείτε να βρείτε σημεία της, που μοιάζουν με παλιές διαφημιστικές αφίσες του Ε.Ο.Τ.  Απλά και αγαπημένα! Ήρεμα, χωρίς ξαπλώστρες, με δέντρα δίπλα στο κύμα και άνετο παρκινγκ στο δρόμο που εκτείνεται παράλληλα της ακτής.

Εκείνη των beach bars: Με ξαπλώστρες, δυνατούτσικη μουσική ξύλινες ομπρέλες με καλάμια και πασαρέλα! Το παλιότερο και πιο γνωστό είναι το Baraki. Στα θετικά τους: οι δωρεάν ομπρέλες και ξαπλώστρες και η οργάνωσή τους, η συμπαθητική μουσική που παίζουν (κυρίως το Baraki) ο ωραίος κόσμος που μαζεύεται και οι τιμές τους (περίπου 3 ευρώ ο καφές με νερό). Στα αρνητικά τους: ο κακός χαμός που γίνεται τα σαββατοκύριακα!

Οι ομορφότερες παραλίες να δεις στο Ναύπλιο

Παρόμοια Άρθρα

“Το THEGROG που Κλέβει τις Εντυπώσεις στη Μαραθούπολη Μεσσηνίας: Ένας Προορισμός για Απολαυστικές Στιγμές”

"Ανακαλύψτε την Απόλυτη Εμπειρία Διασκέδασης σε ένα Μοναδικό Κοκτέιλ-Μπαρ στη Μαραθούπολη!" Η...

Προτεινόμενα

“Το THEGROG που Κλέβει τις Εντυπώσεις στη Μαραθούπολη Μεσσηνίας: Ένας Προορισμός για Απολαυστικές Στιγμές”

"Ανακαλύψτε την Απόλυτη Εμπειρία Διασκέδασης σε ένα Μοναδικό Κοκτέιλ-Μπαρ...

“Το Καφέ BlossomOwl Cafe: Ένας Χώρος Άνεσης και Απόλαυσης”

Το Καφέ BlossomOwl αναδύεται ως ένας παράδεισος για τους...

Jardin Espresso Bar

"Ο Κόσμος του Jardin: Ένα Συνοικιακό Καφέ Μπαρ για Όλες τις...
spot_img

Stay in touch!

Follow our Instagram