Για φαγητό στην Ιτέα; Δες τον οδηγό και τις προτάσεις μας

Ιτέα φαγητό: Τι να πρωτοπώ για αυτήν την πανέμορφη παραλιακή κωμόπολη; Στην Ιτέα θα βρείτε ακριβώς ότι ψάχνετε, είτε πρόκειται για οικογενειακές διακοπές είτε για ένα τριήμερο με το ταίρι σας. Ακόμη, εστιατόρια με πιάτα για όλα τα γούστα και τις πιο αγνές γεύσεις. Διαβάστε τις προτάσεις μας:

Ιτέα φαγητό: Το καλύτερο πρωινό για τους επισκέπτες!

Ο Κοτούλας: Από του παλιότερους φούρνους! Η τυρόπιτα και η ζαμπονόπιτα του είναι μνημειώδες, έχει μεγάλη ποικιλία από φαγώσιμα (hot dog , μπριός , σάντουιτς με τόνο, φανταστικό τυρόψωμο , ελιόψωμο κτλ). Κατά παραγγελία φτιάχνει και μπόμπες για παιδικά πάρτι! Έχει ακόμα ψυγείο με γάλατα , τυριά , ζαμπόν κτλ σε περίπτωση ανάγκης. Μην ξεχάσετε να έρθετε εδώ την πρώτη σας μέρα στην πόλη για να φάτε πρωινό!

Ιτέα Φωκίδας: Η πανέμορφη παραλιακή κωμόπολη!

Εδώ θα κάνεις τις ωραιότερες κοντινές εκδρομές

Από την Ιτέα πρέπει σίγουρα να κάνεις και μία βόλτα στο Γαλαξίδι: Μαζί με το Ναύπλιο, μοιράζονται όλα τα ερωτευμένα Σαββατοκύριακα της επικράτειας. Ακόμα κι αν δεν είσαι σε φάση να ανταλλάξεις όρκους κάτω από βουκαμβίλιες και έναστρους ουρανούς, το ΣΚ στο Γαλαξίδι, 3 ώρες δρόμο από την Αθήνα, έχει τα πάντα για να σε χαλαρώσει και να σε ταξιδέψει στη φινέτσα, στο στυλ, στο ένδοξο ναυτικό παρελθόν και σε μια μοναδική αίσθηση νησιού που κατοικεί στη στεριά.

Οι παραλίες της Ιτέας!

Ιτέα – Γαλαξίδι: Για φαγητό στη Μαρίτσα

Η Μαρίτσα έχει ταυτιστεί με το Γαλαξίδι. Πρόκειται για μια θεά κοσμπολίτισσα που έχει γράψει πολλά χιλιόμετρα κοσμικής ιστορίας στο παλιό, μοναδικό της μαγαζί, το οποίο στεγαζόταν σε ένα εκπληκτικό αρχοντικό του 1850. Από πέρσι η Μαρίτσα μετακόμισε σε έναν ακόμα πιο εντυπωσιακό χώρο, μέσα στο νερό, στην απέναντι όχθη της παραλίας.

Τριήμερο στο Γαλαξίδι; Μάθε τα πάντα εδώ!

Μεσημεριανό Ο ΚΟΝΤΟΣ

Σπιτική κουζίνα με μεγάλη ποικιλία από μαγειρευτά φαγητά , για να διαλέξεις σε ξεναγεί μέσα στην κουζίνα και επιλέγεις κατευθείαν μέσα από τις κατσαρόλες και τα ταψιά το τι θα φας (οπότε βλέπεις πιο είναι και το πιο φρέσκο πριν αυτό έρθει στο πιάτο σου) εγώ κυρίως παίρνω σε πακέτο για το σπίτι μιας και ο χώρος εσωτερικά το αδικεί. Αυτή και πολλές άλλες επιλογές θα βρείτε στην Ιτέα. Εμείς έχουμε ξεχωρίσει το μαγαζί αυτό ως αγαπημένο μας και περιμένουμε και τις δικές σας εντυπώσεις!

Οι τρεις μαγευτικές παραλίες στην Ιτέα

Παρόμοια Άρθρα

“Το THEGROG που Κλέβει τις Εντυπώσεις στη Μαραθούπολη Μεσσηνίας: Ένας Προορισμός για Απολαυστικές Στιγμές”

"Ανακαλύψτε την Απόλυτη Εμπειρία Διασκέδασης σε ένα Μοναδικό Κοκτέιλ-Μπαρ στη Μαραθούπολη!" Η...

Προτεινόμενα

“Το THEGROG που Κλέβει τις Εντυπώσεις στη Μαραθούπολη Μεσσηνίας: Ένας Προορισμός για Απολαυστικές Στιγμές”

"Ανακαλύψτε την Απόλυτη Εμπειρία Διασκέδασης σε ένα Μοναδικό Κοκτέιλ-Μπαρ...

“Το Καφέ BlossomOwl Cafe: Ένας Χώρος Άνεσης και Απόλαυσης”

Το Καφέ BlossomOwl αναδύεται ως ένας παράδεισος για τους...

Jardin Espresso Bar

"Ο Κόσμος του Jardin: Ένα Συνοικιακό Καφέ Μπαρ για Όλες τις...
spot_img

Stay in touch!

Follow our Instagram