Οι τρεις μαγευτικές παραλίες στην Ιτέα

Ιτέα παραλίες: Η πόλη της Ιτέας διαθέτει πολλές παραλίες για να απολαύσει κανείς μια βουτιά στην θάλασσα ή να κάνει ηλιοθεραπεία. Όλες είναι προσβάσιμες με αυτοκίνητο στο κοινό. Μπορείτε να βρείτε παραλίες με άμμο, αλλά και με βότσαλα. Οι περισσότερες από αυτές τις παραλίες έχουν βραβευτεί με Γαλάζιες Σημαίες που σημαίνει πώς έχουν καθαρά νερά και είναι κατάλληλες για δροσιστικά μπάνια μέσα στο καλοκαίρι.

Ιτέα παραλίες: Εδώ θα βρεις τα ομορφότερα μέρη!

Οι περισσότερες παραλίες του Γαλαξιδίου είναι ανοργάνωτες, με το φυσικό τοπίο απείραχτο, όμως υπάρχει κι ένας αριθμός οργανωμένων παραλιών πολύ κοντά στην ναυτική πολιτεία της Φωκίδας. Ο Άγιος Βασίλειος θεωρείται η πιο όμορφη και βρίσκεται πριν τους Άγιους Πάντες, όμως πολύ κοντά στην πόλη υπάρχει πλήθος άλλων κολπίσκων. Οι παραλίες στην Ιτέα είναι οι περισσότερες αμμώδεις και συγκεντρώνουν την πλειοψηφία των επισκεπτών. Είναι οργανωμένες και στα beach bar τους διοργανώνονται ξέφρενα πάρτι!

Οι τρεις μαγευτικές παραλίες στην Ιτέα

1.”Τροκαντερό” το highlight της περιοχής

Δυτικά της Ιτέας βρίσκεται η παραλία Τροκαντερό, στην οποία μπορείτε,πέρα από μπάνιο, να απολαύσετε και καφέ, αλλά και φαγητό δίπλα στην θάλασσα. Η παραλία παρέχει και ξαπλώστρες και ομπρέλες και ενδείκνυται για οικογένειες. Το Τροκαντερό αποτελεί πόλο έλξης τουριστών καθώς προσφέρει ένα πανέμορφο τοπίο και βρίσκεται κοντά σε πολλές ψαροταβέρνες.

Οι τρεις μαγευτικές παραλίες στην Ιτέα

2.Η πρώην πλαζ γυμνιστών

Με είσοδο πια μόνο από την παραλία ,έχει περπάτημα από το σημείο που θα αφήσεις το αυτοκίνητο περίπου 8 λεπτά , αλλά για πολλούς, και για εμένα, η καλύτερη παραλία της Ιτέας. Χωρίς δρόμο, ντους, ξαπλώστρες, ομπρέλες ούτε καν έναν ίσκιο, χωρίς νερό να πλυθείς ή να πιείς αλλά με τα καλύτερα νερά.

Οι τρεις μαγευτικές παραλίες στην Ιτέα

3.Ιτέα παραλίες: Επισκεφθείτε το Γαλαξίδι

Οι παραλίες στο Γαλαξίδι θεωρούνται οι καλύτερες της περιοχής που ορίζεται από τους Δελφούς και την Αράχοβα. Οργανωμένες ή όχι, με βότσαλο ή άμμο, οι παραλίες του Γαλαξιδίου φέρνουν κοντά στη θάλασσα τους επισκέπτες ενός κατεξοχήν ορεινού προορισμού, όπως είναι ο Παρνασσός, η Οίτη και η Γκιώνα.

Παρόμοια Άρθρα

“Το THEGROG που Κλέβει τις Εντυπώσεις στη Μαραθούπολη Μεσσηνίας: Ένας Προορισμός για Απολαυστικές Στιγμές”

"Ανακαλύψτε την Απόλυτη Εμπειρία Διασκέδασης σε ένα Μοναδικό Κοκτέιλ-Μπαρ στη Μαραθούπολη!" Η...

Προτεινόμενα

“Το THEGROG που Κλέβει τις Εντυπώσεις στη Μαραθούπολη Μεσσηνίας: Ένας Προορισμός για Απολαυστικές Στιγμές”

"Ανακαλύψτε την Απόλυτη Εμπειρία Διασκέδασης σε ένα Μοναδικό Κοκτέιλ-Μπαρ...

“Το Καφέ BlossomOwl Cafe: Ένας Χώρος Άνεσης και Απόλαυσης”

Το Καφέ BlossomOwl αναδύεται ως ένας παράδεισος για τους...

Jardin Espresso Bar

"Ο Κόσμος του Jardin: Ένα Συνοικιακό Καφέ Μπαρ για Όλες τις...
spot_img

Stay in touch!

Follow our Instagram