Σαββατοκύριακο στο Τολό Αργολίδας

Τολό: Παραλία, ήλιος, πιτσιρίκια να παίζουν στην άμμο, απογευματινές βόλτες με το παγωτό στο χέρι στην Μπουμπουλίνας και τη Σέκερη. Οι αναμνήσεις από τις διακοπές στο Τολό, αν και γλυκές, έχουν πάντα γεύση θαλασσινού αλατιού. Σε μία από τις εκδρομές σας στο Ναύπλιο, αφιερώστε λίγο χρόνο εδώ!

Το φιλόξενο Τολό

Εδώ βρίσκεις τα πάντα. Και όχι τυχαία, αφού η περιοχή προσφέρει ό,τι ποθήσει η ψυχή σου. Παραδοσιακή φιλοξενία (που όλοι αποζητάμε), φυσική ομορφιά, ιδανική γεωγραφική θέση για εκδρομές στους πέριξ αρχαιολογικούς χώρους και φυσικά ωραία, πεντακάθαρη θάλασσα! Όσο για τη διαμονή, αν δεν ανήκετε στους τυχερούς με τα οικογενειακά εξοχικά, εδώ βρίσκετε τεράστια ποικιλία από ξενοδοχεία, επιπλωμένα διαμερίσματα και δωμάτια.

Ρωτάτε για το φαγητό στο Τολό; Δεν χρειάζεται! Υπάρχει εξίσου μεγάλη ποικιλία επιλογών στο τι θα φάτε (ψαράκι φρέσκο, κρέας ντόπιο, γρήγορο φαγητό), ενώ οι λάτρεις της νυχτερινής διασκέδασης δεν θα χρειαστεί να μετακινηθείτε -τα καφέ και τα μπαρ του Τολού, άλλωστε, φημίζονται.

Σαββατοκύριακο στο Τολό Αργολίδας

Μαγευτικά αξιοθέατα στο Τολό!

Η παραλία στο μαγευτικό Τολό

Για να φτάσετε στην παραλία του Τολού ή πρέπει να χρησιμοποιήσετε ιδιωτικό μέσο ή ενοικιαζόμενα μέσα ή το ΚΤΕΛ. Με ιδιωτικό μέσο θα χρειαστεί να πάρετε τον δρόμο με κατεύθυνση την Επίδαυρο και ένα μόλις χιλιόμετρο έξω από το Ναύπλιο θα συναντήσετε τον πρώτο μεγάλο κόμβο που έχει τρεις κατευθύνσεις (Τολό – Επίδαυρος – Αθήνα), αφού προχωρήσετε στην κατεύθυνση προς το Τολό θα βρεθείτε σε μια διχάλα μετά το χωριό Λευκάκια.

Αριστερά είναι ο δρόμος προς Δρέπανο, δεξιά ο δρόμος προς Τολό όπου και θα συνεχίσετε. Θα μπείτε στο χωριό Ασίνη το οποίο θα διασχίσετε και στην έξοδό του θα συναντήσετε τον δεύτερο μεγάλο κόμβο με δύο εξόδους όπου και οι δύο οδηγούν στο Τολό. Θα βγείτε στην πρώτη έξοδο όπου είναι και η πιο σύντομη κατεύθυνση και μετά από περίπου δυο χιλιόμετρα θα δείτε την παραλία του Τολού από ψηλά.

Σαββατοκύριακο στο Τολό Αργολίδας

Ξενοδοχεία – Διαμονή

Το Minoa Hotel βρίσκεται ακριβώς μπροστά στην παραλία και μόλις 5 λεπτά μακριά με τα πόδια από το κέντρο του Τολού. Προσφέρει μοντέρνα δωμάτια με μπαλκόνι και επιχειρηματικό κέντρο με δωρεάν Wi-Fi.  Τα δωμάτια είναι κλιματιζόμενα και εξοπλισμένα με τηλεόραση και μίνι μπαρ. Διαθέτουν επίσης μπάνιο με στεγνωτήρα μαλλιών και δωρεάν προϊόντα περιποίησης. Στην τραπεζαρία του Minoa σερβίρεται μπουφές πρωινού για να ξεκινήσετε ιδανικά τη μέρα σας. Στο εστιατόριο του ξενοδοχείου μπορείτε να απολαύσετε τοπικές σπεσιαλιτέ, με θέα στην παραλία. Η παραλία βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής!

Σαββατοκύριακο στο Τολό Αργολίδας

Παρόμοια Άρθρα

“Το THEGROG που Κλέβει τις Εντυπώσεις στη Μαραθούπολη Μεσσηνίας: Ένας Προορισμός για Απολαυστικές Στιγμές”

"Ανακαλύψτε την Απόλυτη Εμπειρία Διασκέδασης σε ένα Μοναδικό Κοκτέιλ-Μπαρ στη Μαραθούπολη!" Η...

Προτεινόμενα

“Το THEGROG που Κλέβει τις Εντυπώσεις στη Μαραθούπολη Μεσσηνίας: Ένας Προορισμός για Απολαυστικές Στιγμές”

"Ανακαλύψτε την Απόλυτη Εμπειρία Διασκέδασης σε ένα Μοναδικό Κοκτέιλ-Μπαρ...

“Το Καφέ BlossomOwl Cafe: Ένας Χώρος Άνεσης και Απόλαυσης”

Το Καφέ BlossomOwl αναδύεται ως ένας παράδεισος για τους...

Jardin Espresso Bar

"Ο Κόσμος του Jardin: Ένα Συνοικιακό Καφέ Μπαρ για Όλες τις...
spot_img

Stay in touch!

Follow our Instagram