Πιερία: Οικονομικές διακοπές στην Κατερίνη

Κατερίνη: Είναι μία μικρή πόλη κοντά στη Θεσσαλονίκη. Μην την προσπεράσετε! Η Κατερίνη των 4 εποχών θα σας εκπλήξει με τις επιλογές διακοπών που προσφέρει. Τα αξιοθέατα στην Κατερίνη θα σας αφήσουν με το στόμα ανοικτό και θα θέλετε σίγουρα να έρχεστε ξανά και ξανά.

Γνωρίστε την πόλη

Από τους πολύβουους δρόμους της, στο χιονοδρομικό κέντρο στο Ελατοχώρι. Από το συγκλονιστικό αρχαιολογικό πάρκο του Δίου, με τα αγάλματα να ξεπροβάλλουν μέσα από το νερό, στην τεράστια παραλία του Πλαταμώνα και την Ολυμπιακή Ακτή. Από το φαράγγι του Ενιπέα στα σοκάκια του παλιού Παντελεήμονα.

Panorama Hotel: 15 λεπτά από την Κατερίνη

Στην περιοχή της Παραλίας Κατερίνης, το Panorama Hotel προσφέρει κλιματιζόμενα δωμάτια με μπαλκόνι. Παρέχει μπαρ και δωρεάν Wi-Fi πρόσβαση σε όλους τους χώρους του.

Κάθε καλόγουστα διακοσμημένο δωμάτιο στο Panorama είναι εξοπλισμένο με δορυφορική τηλεόραση, σίδερο και θυρίδα ασφαλείας. Όλα τα δωμάτια και οι σουίτες διαθέτουν επίσης μίνι μπαρ και ιδιωτικό μπάνιο με προϊόντα περιποίησης και στεγνωτήρα μαλλιών. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ποτά ή κοκτέιλ στο lounge του ξενοδοχείου. Παρέχεται, επίσης, 24ωρη υπηρεσία δωματίου. Καθημερινά σερβίρεται μπουφές πρωινού.

Πιερία: Οικονομικές διακοπές στην Κατερίνη Πιερία: Οικονομικές διακοπές στην Κατερίνη

Lilalo Hotel κοντά στη θάλασσα

Μόλις 5 λεπτά με τα πόδια από την αμμώδη παραλία, το Lilalo Hotel προσφέρει δωμάτια με δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων και επιπλωμένο μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα. Η κοσμοπολίτικη πόλη της Κατερίνης βρίσκεται 6χλμ. μακριά. Όλα τα δωμάτια του Hotel Lilalo διαθέτουν ψυγείο, ηλεκτρικές εστίες και τηλεόραση. Οι μονάδες είναι διακοσμημένες με έντονα, μοντέρνα χρώματα. Το Lilalo προσφέρει έναν κήπο με φοίνικες και υδρομασάζ. Σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου παρέχεται δωρεάν Wi-Fi. Το προσωπικό του τουριστικού γραφείου παρέχει πληροφορίες για την περιοχή και υπηρεσία εισιτηρίων.

Οι επισκέπτες του Lilalo θα απολαύσουν την κοντινή Ολυμπιακή Ακτή, που έχει βραβευτεί με Γαλάζια Σημαία και φημίζεται για τα καθαρά και ρηχά νερά της. Το κέντρο της Παραλίας βρίσκεται σε απόσταση 500μ. από το Lilalo. Κοντά στο ξενοδοχείο υπάρχει δωρεάν δημόσιος χώρος στάθμευσης.

Κατερίνη: Το μαγευτικό τοπίο

Τα βουνά Όλυμπος, Πιέρια Όρη και Τίταρος, τα δάση και τα ποτάμια, οι παράκτιοι Υδροβιότοποι, οι πεδινές περιοχές και οι θαλάσσιες ζώνες αποτελούν το οικοσύστημα του Νομού Πιερίας. Όλα αυτά μαζί, αλλά και το καθένα ξεχωριστά, δείχνουν πως η Πιερία είναι ένας τόπος με πλούσιο φυσικό περιβάλλον και ιδιαίτερα μεγάλη ποικιλία χλωρίδας και πανίδας και παρουσιάζει ξεχωριστή οικολογική και αισθητική αξία.

Πιερία: Οικονομικές διακοπές στην Κατερίνη Πιερία: Οικονομικές διακοπές στην Κατερίνη

Ιδανικό μέρος για όλο το χρόνο

Πλατιές ακτές σπάνιας φυσικής ομορφιάς, με πλούσια και χρυσή άμμο που διακόπτεται ανά διαστήματα από βότσαλα, άλση και πευκώνες, καταλήγουν ομαλά σε γαλάζια και ζεστή θάλασσα.Οι περισσότερες διαθέτουν οργανωμένους οικισμούς με όλες τις απαραίτητες τουριστικές υποδομές, κοσμοπολίτικο περιβάλλον και έντονη νυχτερινή ζωή. Αποτελούν μοναδικά θέρετρα με εύκολη και ασφαλή πρόσβαση, ενώ υπάρχει η δυνατότητα για επίσκεψη σε όλα τα ιστορικά, οικολογικά, αγροτουριστικά και πολιτιστικά αξιοθέατα του Νομού.

Παρόμοια Άρθρα

“Το THEGROG που Κλέβει τις Εντυπώσεις στη Μαραθούπολη Μεσσηνίας: Ένας Προορισμός για Απολαυστικές Στιγμές”

"Ανακαλύψτε την Απόλυτη Εμπειρία Διασκέδασης σε ένα Μοναδικό Κοκτέιλ-Μπαρ στη Μαραθούπολη!" Η...

Προτεινόμενα

“Το THEGROG που Κλέβει τις Εντυπώσεις στη Μαραθούπολη Μεσσηνίας: Ένας Προορισμός για Απολαυστικές Στιγμές”

"Ανακαλύψτε την Απόλυτη Εμπειρία Διασκέδασης σε ένα Μοναδικό Κοκτέιλ-Μπαρ...

“Το Καφέ BlossomOwl Cafe: Ένας Χώρος Άνεσης και Απόλαυσης”

Το Καφέ BlossomOwl αναδύεται ως ένας παράδεισος για τους...

Jardin Espresso Bar

"Ο Κόσμος του Jardin: Ένα Συνοικιακό Καφέ Μπαρ για Όλες τις...
spot_img

Stay in touch!

Follow our Instagram