Πελοπόννησος παραλίες: Όλοι λατρεύουμε τις παραλίες και πάντα ψάχνουμε να βρούμε τις καλύτερες όταν επισκεπτόμαστε ένα μέρος. Παρακάτω θα βρείτε τις αγαπημένες μου παραλίες απ’ όλη την Πελοπόννησο για όσους από εσάς έχετε τα road- beach-trips κατά νου. Διακοπές στην Πελοπόννησο για όλους!

Πελοπόννησος παραλίες: Βοϊδοκοιλιά

Χωρίζεται από τη λιμνοθάλασσα της Γιάλοβας με αμμόλοφους και αποτελεί προστατευμένη περιοχή Natura 2000 λόγω του ιδιαίτερου φυσικού κάλους. Μπορεί κανείς να φτάσει από το δρόμο Πύλου – Γαργαλιάνων μέσω Πετροχωρίου. Θεωρείται από τις ομορφότερες παραλίες της Μεσογείου . Άμμος και ρηχά νερά την κάνουν ένα παράδεισο με κρυστάλλινα νερά ιδανική και για οικογένειες με παιδιά!

Η παραλία δεν είναι οργανωμένη, γι αυτό φροντίστε να πάρετε μαζί σας νερό , σνακ και ομπρέλες ( μπορείτε και να το οργανώσετε σαν ημερήσια εκδρομή αλλά με προσοχή στον ήλιο!)
Ανεβείτε στο Κάστρο Ναυαρίνου (Παλαιόκαστρο) και δείτε την εκπληκτική θέα της πραλίας και της λιμνοθάλασσας από ψηλά! Καλύτερα να πάτε Άνοιξη ή αρχές καλοκαιριού για να μην συναντήσετε πολύ κόσμο.

Φοινικούντα: Οικογενειακές διακοπές

Η καταλληλότερη παραλία για οικογένειες με παιδιά! Πεντακάθαρα νερά , ψιλή άμμος και πανέμορφο τοπίο.  Τα νερά είναι ρηχά και η παραλία αρκετά μεγάλη για να χωρέσει και τις πετσέτες των λουόμενων αλλά και τις ξαπλώστρες των μαγαζιών.

Πελοπόννησος διακοπές

Ναύπλιο – Τολό

Η παραλία του Τολού εκτείνεται σε μήκος περίπου ενός χιλιομέτρου ξεκινώντας από την οργανωμένη παραλία “ Ψιλή Αμμος” και τελειώνοντας στο μικρό γραφικό λιμάνι του χωριού όπου θα δείτε πάντα δεμένα τα ψαροκάικα και διάφορα εκδρομικά σκάφη. Η τοποθεσία της παραλίας και των υποδομών της συνδυάζει ιδανικά την δυνατότητα για μπάνιο, χαλάρωση στην αμμουδιά και την απόλαυση ενός καφέ, ποτού ή φαγητού πολύ κοντά στο κύμα, μιας και κατά μήκος της υπάρχουν παραδοσιακές ταβέρνες, καφέ και μπαρ.

Τα καλύτερα της Αχαίας

Μια διαφορετική πρόταση θεωρείται το Γιανισκάρι, καθώς εξαιτίας της δύσκολης πρόσβασης έχει διατηρήσει τη φυσική ομορφιά του. Ακτή με αμμουδιά, καθαρά νερά που βαθαίνουν σταδιακά και μια καντίνα για να καλύψετε τις βασικές σας ανάγκες σας περιμένουν.

Πελοπόννησος παραλίες: Κουρούτα

Τι να πει κανείς για την επονομαζόμενη και «Μύκονο της Πελοποννήσου». Κοσμοπολίτικη, οργανωμένη, με αναρίθμητες επιλογές διασκέδασης, φαγητού και καφέ. Εσείς απλά διαλέξτε σε ποια γωνιά θέλετε να κάτσετε για να απολαύσετε το μπάνιο σας και σίγουρα θα σας περιμένει μια ξαπλώστρα και ομπρέλα από τις εκατοντάδες που υπάρχουν.

Πελοπόννησος διακοπές