Παραλία Μελανή: Η κρυμμένη ομορφιά του Πηλίου!

Μελανή Πήλιο: Η παραλία Μελανή είναι μία από τις λιγότερο γνωστές παραλίες του Πηλίου. Παρότι δεν είναι τόσο γνωστή όσο ο Μυλοπόταμος και ο Άγιος Ιωάννης, είναι ένα κρυμμένο διαμαντάκι της περιοχής που δεν πρέπει να αφήσεις ανεξερεύνητο.

Η παραλία Μελανή στο Πήλιο!

Η πολύ φημισμένη παραλία των Ποτιστικών βρίσκεται στο νοτιοανατολικό Πήλιο, στην πλευρά του Αιγαίου, και εντυπωσιάζει τους επισκέπτες της με το πολύ όμορφο και εξωτικό φυσικό της περιβάλλον. Τα δύο στοιχεία που την χαρακτηρίζουν, ίσως, περισσότερο απ’ όλα είναι οι μεγάλοι βράχοι μέσα στη θάλασσα, που μοιάζουν να ξεπηδούν από τα έγκατα της γης και χωρίζουν τη θάλασσα σε μικρές και μεγαλύτερες αμμουδιές, και η μεγάλη αμμουδιά της, μήκους 1 χλμ., με την ψιλή και χρυσή άμμο.

Τα μεγάλα εντυπωσιακά βράχια, από τα οποία πολλοί πηδούν για βουτιές μέσα στα κρυστάλλινα αιγαιοπελαγίτικα νερά, συνεχίζουν και έξω στην αμμουδιά. Από την άλλη, η τεράστια ακρογιαλιά προσφέρει άπλετο χώρο για ηλιοθεραπεία και ξεκούραση στους πολλούς επισκέπτες.

Παραλία Μελανή: Η κρυμμένη ομορφιά του Πηλίου!

Δραστηριότητες:

Η παραλία Μελανή είναι πιο ερημική σε σχέση με άλλες παραλίες του Πηλίου, διότι ένα κομμάτι του δρόμου που οδηγεί ως αυτήν παραμένει ακόμη χωματόδρομος, αν και το υπόλοιπο κομμάτι του δρόμου είναι άσφαλτος. Εδώ, τις νύχτες του καλοκαιριού, κατασκηνώνουν κάποιοι επισκέπτες με τη μορφή του ελεύθερου κάμπινγκ. Η παραλία δίνει και τη δυνατότητα για επίδοση σε δραστηριότητες όπως beach volley και ρακέτες. Ακόμη, έχετε τη δυνατότητα να επιδοθείτε και σε πεζοπορικές αναζητήσεις ακολουθώντας το μονοπάτι που ξεκινά από τα Ποτιστικά και καταλήγει στην παραλία της Μελανής!

Παραλία Μελανή: Η κρυμμένη ομορφιά του Πηλίου!

Μελανή Πήλιο: Γνώρισε την άγρια ομορφιά της!

Το ωραιότερο στο μέρος αυτό είναι η απουσία ομπρελών ή beach bar, που θα σε κάνει να την αγαπήσεις αν προτιμάς άγρια ομορφιά της φύσης. Αν θέλεις ένα ερημικό μέρος για ξεκούραση, τότε βρήκες αυτό που ψάχνεις. Εδώ θα βρεις μόνο ένα γραφικό ταβερνάκι που θα είναι πραγματική γαστρονομική απόλαυση με παραδοσιακές γεύσεις.

Πήλιο Μελανή – Φωτογραφίες:

Παραλία Μελανή: Η κρυμμένη ομορφιά του Πηλίου!

Παρόμοια Άρθρα

“Το THEGROG που Κλέβει τις Εντυπώσεις στη Μαραθούπολη Μεσσηνίας: Ένας Προορισμός για Απολαυστικές Στιγμές”

"Ανακαλύψτε την Απόλυτη Εμπειρία Διασκέδασης σε ένα Μοναδικό Κοκτέιλ-Μπαρ στη Μαραθούπολη!" Η...

Προτεινόμενα

“Το THEGROG που Κλέβει τις Εντυπώσεις στη Μαραθούπολη Μεσσηνίας: Ένας Προορισμός για Απολαυστικές Στιγμές”

"Ανακαλύψτε την Απόλυτη Εμπειρία Διασκέδασης σε ένα Μοναδικό Κοκτέιλ-Μπαρ...

“Το Καφέ BlossomOwl Cafe: Ένας Χώρος Άνεσης και Απόλαυσης”

Το Καφέ BlossomOwl αναδύεται ως ένας παράδεισος για τους...

Jardin Espresso Bar

"Ο Κόσμος του Jardin: Ένα Συνοικιακό Καφέ Μπαρ για Όλες τις...
spot_img

Stay in touch!

Follow our Instagram