Οι 3 καλύτερες παραλίες στην Καβάλα

Καβάλα παραλίες: Ως γνωστόν, η Ελλάδα είναι ο ιδανικός προορισμός για το καλοκαίρι με τα καταγάλανα νερά των πανέμορφων νησιών μας. Η Ελλάδα όμως διαθέτει εξίσου εκπληκτικές παραλίες και στο ηπειρωτικό της κομμάτι που δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα απο εκείνες των νησιών. Εμείς λοιπόν θα σας προτείνουμε τις καλύτερες!

Καβάλα παραλίες: Almyra

Λίγο πιο κάτω απο το Ocean View, βρίσκεται το παλαιότερο και σίγουρα το νεανικότερο beach bar της περιοχής με τη χαρακτηριστική βραχονησίδα με τον σταυρό, το Almyra. Η θάλασσα εδώ είναι πιο άγρια και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή μιας και θα συναντήσετε πολλούς βράχους στο εσωτερικό της, καθώς και πολλούς αχινούς! Το beach bar διαθέτει -πέρα απο άπειρες ξαπλώστρες- άνετα κρεβάτια και τεράστια πούφ, ενώ υπάρχει και εστιάτοριο στο οποίο οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν πιο γκουρμέ γεύσεις ή δροσερά cocktails.

Δυστυχώς όμως οι τιμές του έχουν ανέβει αισθητά, κάτι που οφείλεται προφανώς στην πρόσφατη πλήρη ανακαίνιση του beach bar. Παρόλα αυτά αποτελεί πόλο έλξης για τη νεολαία -και όχι μόνο- και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού γίνονται parties με καλεσμένους διάσημους djs τόσο απο την Ελλάδα όσο και απο το εξωτερικό.

Διακοπές στην Καβάλα: Η Γαλάζια Πολιτεία!

Επόμενη στάση: Περιγιάλι

Στην ανατολική είσοδο της πόλης της Καβάλας βρίσκεται το Περιγιάλι, μία μερικώς οργανωμένη παραλία και εύκολα προσβάσιμη με την αστική συγκοινωνία (γραμμή 11). Στο Περιγιάλι θα απολαύσετε τον ανοιχτό ορίζοντα, καθώς και σημεία πράσινου που θα σας προσφέρουν φυσική σκιά. Μόλις λίγα μέτρα πιο πέρα θα βρείτε ψαροταβέρνες πλάι στο κύμα για να απολαύσετε, μετά το μπάνιο, το ουζάκι σας.

Οι 3 καλύτερες παραλίες στην Καβάλα

Καβάλα παραλίες: Τελευταία και καλύτερη

Τόσκα: Μία παραλία που σε κάνει να νιώθεις τόσο κοντά και όμως, τόσο μακριά από τη βουή του κέντρου. Η Τόσκα έχει βραβευτεί με τη Γαλάζια Σημαία για τα καθαρά νερά και την οργάνωσή της. Άμμος, καταγάλανα νερά, δέντρα μέχρι την παραλία, μπαρ και εστιατόριο με πιάτα μεσογειακής κουζίνας. Μπορεί κανείς να φτάσει εκεί με το υπεραστικό λεωφορείο που έχει προορισμό τη Νέα Πέραμο. Στις εγκαταστάσεις λειτουργεί ξενοδοχείο 4 αστέρων.

Οι 3 καλύτερες παραλίες στην Καβάλα

Παρόμοια Άρθρα

“Το THEGROG που Κλέβει τις Εντυπώσεις στη Μαραθούπολη Μεσσηνίας: Ένας Προορισμός για Απολαυστικές Στιγμές”

"Ανακαλύψτε την Απόλυτη Εμπειρία Διασκέδασης σε ένα Μοναδικό Κοκτέιλ-Μπαρ στη Μαραθούπολη!" Η...

Προτεινόμενα

“Το THEGROG που Κλέβει τις Εντυπώσεις στη Μαραθούπολη Μεσσηνίας: Ένας Προορισμός για Απολαυστικές Στιγμές”

"Ανακαλύψτε την Απόλυτη Εμπειρία Διασκέδασης σε ένα Μοναδικό Κοκτέιλ-Μπαρ...

“Το Καφέ BlossomOwl Cafe: Ένας Χώρος Άνεσης και Απόλαυσης”

Το Καφέ BlossomOwl αναδύεται ως ένας παράδεισος για τους...

Jardin Espresso Bar

"Ο Κόσμος του Jardin: Ένα Συνοικιακό Καφέ Μπαρ για Όλες τις...
spot_img

Stay in touch!

Follow our Instagram