Νηρηίδες Luxury Villas Hotel

Tο Νηρηίδες Luxury Villas Hotel αποτελεί ένα εξαιρετικό καταφύγιο χαλάρωσης και πολυτέλειας στη Μεθώνη, ικανοποιώντας μέσα από τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας κάθε σας επιθυμία.

Βρίσκεται μόλις λίγα μέτρα από την πλούσια αμμώδη παραλία, το ξενοδοχείο εξασφαλίζει μοναδική προσβασιμότητα στην κεντρική πλατεία της παραλίας και στο ξακουστό Ενετικό κάστρο. Αποτελείται από 10 ισόγεια κτίρια κι ένα κτίσμα δύο ορόφων.

Νηρηίδες Luxury Villas Hotel

Σε κάθε κτίριο υπάρχουν 2 σουίτες, εκτός από το διώροφο που διαθέτει 4 σουίτες . Κάθε σουίτα βεράντυ, με θέα στον καταπράσινο κήπο, απολαμβάνοντας τον απέραντο ελαιόκαμπο της Μεθώνης. Γύρω από κάθε σουίτα υπάρχει κήπος εσπεριδοειδών (με λεμονιές, πορτοκαλιές, μανταρινιές), μαζί με αρωματικά και καλλωπιστικά φυτά που ξυπνούν τις αισθήσεις σας.

Νηρηίδες Luxury Villas Hotel

Στο κεντρικό κτίριο στο ισόγειο υπάρχει σάλα για το πρωινό που παρασκευάζεται με αγνά τοπικά προϊόντα, ενώ δίπλα στις πισίνες υπάρχει το Pool Bar που προσφέρει όλη την ημέρα καφέ, snacks, χυμούς, παγωτά και μια μεγάλη ποικιλία από ποτά, cocktails και ό, τι άλλο επιθυμείτε για να απολαύσετε τη διαμονή σας.

Το βράδυ καλείστε να παραδοθείτε στην απαλή μουσική και το ρομαντικό φωτισμό από τις πισίνες, καθώς γεύεστε μοναδικά ποτά.

Παρόμοια Άρθρα

“Το THEGROG που Κλέβει τις Εντυπώσεις στη Μαραθούπολη Μεσσηνίας: Ένας Προορισμός για Απολαυστικές Στιγμές”

"Ανακαλύψτε την Απόλυτη Εμπειρία Διασκέδασης σε ένα Μοναδικό Κοκτέιλ-Μπαρ στη Μαραθούπολη!" Η...

Προτεινόμενα

“Το THEGROG που Κλέβει τις Εντυπώσεις στη Μαραθούπολη Μεσσηνίας: Ένας Προορισμός για Απολαυστικές Στιγμές”

"Ανακαλύψτε την Απόλυτη Εμπειρία Διασκέδασης σε ένα Μοναδικό Κοκτέιλ-Μπαρ...

“Το Καφέ BlossomOwl Cafe: Ένας Χώρος Άνεσης και Απόλαυσης”

Το Καφέ BlossomOwl αναδύεται ως ένας παράδεισος για τους...

Jardin Espresso Bar

"Ο Κόσμος του Jardin: Ένα Συνοικιακό Καφέ Μπαρ για Όλες τις...
spot_img

Stay in touch!

Follow our Instagram