Μυλοπόταμος: Η γαλάζια παραλία στο Πήλιο

Μυλοπόταμος στο Πήλιο: Εδώ θα βρεις πληροφορίες για μία από τις ωραιότερες παραλίες της περιοχής με καταγάλανα νερά και πολύ όμορφο φυσικό τοπίο. Μην παραλείψεις να την επισκεφθείς, ειδικά αν έχεις διαλέξει το Πήλιο για φέτος το καλοκαίρι !

Γαλάζια όαση!

Μπορεί το Πήλιο να είναι ένας φημισμένος χειμερινός προορισμός αλλά διαθέτει καλοκαιρινές ομορφιές που τον κάνουν αγαπημένο πόλο έλξης για όσους έχουν γνωρίσει τα μυστικά του. Η παραλία του Μυλοποτάμου είναι πνιγμένη στο πράσινο, έχει και άμμο αλλά και βότσαλο και ικανοποιεί κάθε παραθεριστή.

Τα νερά του παρομοιάζονται, όχι άδικα, με καθρέφτες και η παραλία χωρίζεται άτυπα σε δύο μικρότερες παραλίες με μια φυσική πέτρινη αψίδα ενώ υπάρχει πρόσβαση από το ένα τμήμα στο άλλο. Η ομορφιά του συναγωνίζεται εξωτερικά μέρη που ούτε έχεις φανταστεί! Άλλη γνωστή παραλία της περιοχής είναι ο Άγιος Ιωάννης.

Μυλοπόταμος Πήλιο: Γνωρίστε καλύτερα τη ”διπλή” παραλία

Πολύ κοντά στην Τσαγκαράδα και ενώ η πρόσβαση στην παραλία είναι εύκολη κατεβαίνοντας κάποια σκαλάκια θα βρεθείτε στη μαγική παραλία! Αν επισκεφτείτε την περιοχή την υψηλή τουριστική περίοδο, τότε θα πρέπει να περιμένετε ότι θα έρθετε αντιμέτωποι με τον πολύ κόσμο που επιλέγει την παραλία για το μπάνιο του. Αν είναι off seson μήνας, θα είστε οι τυχεροί που θα εξερευνήσετε το μέρος με την ησυχία σας!

Αν επιλέξετε την περιοχή για τις διακοπές σας, αξίζει να γνωρίσετε καλά την Τσαγκαράδα, το τουριστικό χωριό του ανατολικού Πηλίου. Από εκεί μάλιστα υπάρχει και λεωφορείο για την παραλία του Μυλοποτάμου. Ζητήστε πληροφορίες προτού ξεκινήσετε για την εκδρομή σας!

Δείτε τις 3 ωραιότερες παραλίες στο Πήλιο

Φωτογραφία από τον Μυλοπόταμο στο Πήλιο:

Μυλοπόταμος: Η γαλάζια παραλία στο Πήλιο

Δες εδώ: Τις 3 ωραιότερες παραλίες στο Πήλιο !

Πήλιο –  Μυλοπόταμος: Οι δύο όψεις της παραλίας!

Τον λεγόμενο βράχο που χωρίζει την παραλία του Μυλοποτάμου μπορεί να τον προσπεράσουν όλοι και να μεταβούν στο άλλο κομμάτι της. Έτσι, ενώ στη μια της πλευρά υπάρχει beach bar που προσφέρει τα απαραίτητα στους επισκέπτες, η άλλη της πλευρά, είναι εντελώς ανοργάνωτη, παρθένα και ερημική. Μόλις βρεθείτε εκεί θα νομίζετε ότι είστε στην Καραϊβική! Ο Μυλοπόταμος έχει δίκαια κερδίσει γαλάζιες σημαίες και έχει φωτογραφηθεί από πολλά διεθνή περιοδικά.

Μυλοπόταμος: Η γαλάζια παραλία στο Πήλιο

Παρόμοια Άρθρα

“Το THEGROG που Κλέβει τις Εντυπώσεις στη Μαραθούπολη Μεσσηνίας: Ένας Προορισμός για Απολαυστικές Στιγμές”

"Ανακαλύψτε την Απόλυτη Εμπειρία Διασκέδασης σε ένα Μοναδικό Κοκτέιλ-Μπαρ στη Μαραθούπολη!" Η...

Προτεινόμενα

“Το THEGROG που Κλέβει τις Εντυπώσεις στη Μαραθούπολη Μεσσηνίας: Ένας Προορισμός για Απολαυστικές Στιγμές”

"Ανακαλύψτε την Απόλυτη Εμπειρία Διασκέδασης σε ένα Μοναδικό Κοκτέιλ-Μπαρ...

“Το Καφέ BlossomOwl Cafe: Ένας Χώρος Άνεσης και Απόλαυσης”

Το Καφέ BlossomOwl αναδύεται ως ένας παράδεισος για τους...

Jardin Espresso Bar

"Ο Κόσμος του Jardin: Ένα Συνοικιακό Καφέ Μπαρ για Όλες τις...
spot_img

Stay in touch!

Follow our Instagram