Η παραλία Βάλτος στην Πάργα είναι ιδανική για όλους

Βάλτος Πάργα: Η αμμουδιά του Βάλτου, είναι από τις πιο ωραιότερες αμμουδιές της Ελλάδας. Είναι το διαμάντι της Πάργας για τους ντόπιους αλλά και για πολλούς φιλοξενούμενους. Βρίσκεται πίσω από το Ενετικό κάστρο της Πάργας και εκτείνεται έως τους πρόποδες του μοναστηριού των Βλαχερνών.

Η παραθαλάσσια κωμόπολη της Πάργας

Βάλτος Πάργα: Η αμμουδερή παραλία

Το μεγαλύτερο τμήμα του Βάλτου είναι άμμος και είναι ιδανική για όλους καθώς και για παιδιά. Τα νερά είναι βαθιά και καθαρά και καλό θα είναι  τα παιδιά να μην αφήνονται μόνα τους αν δεν γνωρίζουν κολύμπι. Κατά τους μήνες Μάιο και Οκτώβρη είναι ιδανικά για αυτούς που προτιμούν ησυχία ενώ τους μήνες Ιούνιο και Σεπτέμβρη έχει αρκετό κόσμο. Τον Ιούλιο μήνα έχει ακόμη πιο πολύ κόσμο ενώ φθάνουμε στο αποκορύφωμα τον Αύγουστο μήνα.

Η αμμουδιά του Βάλτου είναι από τις μοναδικές αμμουδιές με φυσική ομορφιά καθώς από την μια άκρη είναι το κάστρο και τα βράχια και από την άλλη το λιμανάκι και το μοναστήρι. Επίσης το πράσινο  και ο ελαιώνας σχεδόν φθάνει μέχρι την άκρη της αμμουδιάς. Όποια εποχή επισκεφτείτε τον Βάλτο, θα νοιώσετε μια ξεχωριστή αγαλλίαση και μια ψυχική ηρεμία , ξεχνώντας και αφήνοντας πίσω τα καθημερινά προβλήματα της ζωής.

Η παραθαλάσσια κωμόπολη της Πάργας

Για περισσότερα αξιοθέατα στην Πάργα, δείτε εδώ!

Τι θα βρείτε εδώ

Η παραλία Βάλτοςκαλύπτεται από άμμο και από βότσαλα, είναι σχετικά ασφαλής καθώς περιβάλλεται από τον όρμο του κάστρου της Πάργας και τον όρμο της Παναγίας της Βλαχέρνας, ενώ το μεγάλο μήκος της ακτογραμμής επιτρέπει την φυσική ανανέωση του νερού χωρίς την ύπαρξη δυνατών ρευμάτων. Τέλος ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει πλήθος από θαλάσσια σπορ ενώ γύρω από αυτή λειτουργούν ξενοδοχειακές μονάδες, πλήθος μονάδων ενοικιαζόμενων δωματίων, γραφικές ταβέρνες και μίνι μάρκετ.

Πού να μείνετε

Αν δεν θέλετε μόνο να την επισκεφθείτε αλλά να διανυκτερεύσετε, σας έχουμε τα καλύτερα: Για τη διαμονή σας στην Πρέβεζα, μπορείτε να κλείσετε δωμάτιο σε κάποιο από τα ξενοδοχεία ή ενοικιαζόμενα δωμάτια.
Στην Πάργα, την πόλη της Πρέβεζας και στις άλλες περιοχές του νομού Πρέβεζας, υπάρχουν ξενοδοχεία, ξενώνες, ενοικιαζόμενα δωμάτια, επιπλωμένα διαμερίσματα και studios, διαφόρων κατηγοριών και τύπων, που μπορούν να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις των επισκεπτών, για μια ευχάριστη και απολαυστική παραμονή.
Θα βρείτε υπέροχα ξενοδοχεία, ξενώνες, βίλλες, κατοικίες και προσεγμένα ενοικιαζόμενα δωμάτια, όλων των κατηγοριών και με ποικιλία τιμών.

Γνωρίστε το Αλωνάκι Φαναρίου στην Πρέβεζα!

Το χωριουδάκι της Αγίας Κυριακής στην Πάργα!

Παρόμοια Άρθρα

“Το THEGROG που Κλέβει τις Εντυπώσεις στη Μαραθούπολη Μεσσηνίας: Ένας Προορισμός για Απολαυστικές Στιγμές”

"Ανακαλύψτε την Απόλυτη Εμπειρία Διασκέδασης σε ένα Μοναδικό Κοκτέιλ-Μπαρ στη Μαραθούπολη!" Η...

Προτεινόμενα

“Το THEGROG που Κλέβει τις Εντυπώσεις στη Μαραθούπολη Μεσσηνίας: Ένας Προορισμός για Απολαυστικές Στιγμές”

"Ανακαλύψτε την Απόλυτη Εμπειρία Διασκέδασης σε ένα Μοναδικό Κοκτέιλ-Μπαρ...

“Το Καφέ BlossomOwl Cafe: Ένας Χώρος Άνεσης και Απόλαυσης”

Το Καφέ BlossomOwl αναδύεται ως ένας παράδεισος για τους...

Jardin Espresso Bar

"Ο Κόσμος του Jardin: Ένα Συνοικιακό Καφέ Μπαρ για Όλες τις...
spot_img

Stay in touch!

Follow our Instagram