Η παραλία ”Καραβοστάσι” είναι το στολίδι της Πάργας

Καραβοστάσι Πάργα: Το Καραβοστάσι είναι η μεγαλύτερη παραλία της περιοχής, είναι κατάληξη του κάμπου της Πέρδικας και βρίσκεται σε απόσταση 5χλμ από την Πέρδικα. Μπορείτε να πάτε από δύο δρόμους. Είτε από τον δρόμο Πέρδικα – Σύβοτα παίρνοντας τη στροφή για παραλίες είτε από τον δρόμο Πέρδικα-Πάργα στρίβοντας για Άγιο Αθανάσιο.

Καραβοστάσι Πάργα: Γνωρίστε την παραλία

Η παραλία έχει ψιλή άμμο και χρωματιστά βότσαλα, ενώ τα νερά είναι πεντακάθαρα και βαθαίνουν απότομα. Στο Καραβοστάσι υπάρχουν μικρές και μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες καθώς και ενοικιαζόμενα δωμάτια. Υπάρχουν επίσης καφέ-αναψυκτήρια αλλά και ταβέρνες για όλες τις ώρες της μέρας και όλα τα γούστα. Το Καραβοστάσι είναι οργανωμένη παραλία και μπορείτε να επιλέξετε χρησιμοποιήσετε τις δικές σας ομπρέλες και ξαπλώστρες, ή να νοικιάσετε. Κοντινές άλλες παραλίες είναι ο Αρίλλας, ο Σταυρολιμένας και το Πραπαμάλι. Άλλη πολύ γνωστή παραλία στην Πάργα είναι ο Βάλτος!

Η παραλία ”Καραβοστάσι” είναι το στολίδι της Πάργας

Πρόσβαση

Για να πάτε στο Καραβοστάσι, ακολουθείτε τις πινακίδες που θα βρείτε κάτω από την Πέρδικα στον δρόμο από Σύβοτα προς Πάργα, μέχρι τη διακλάδωση που βλέπετε παρακάτω γεμάτη με πινακίδες. Κάπου ανάμεσα σε όλες αυτές τις πινακίδες που διαφημίζουν ξενοδοχεία, δωμάτια και διάφορα μαγαζιά της παραλίας, υπάρχει και μία επίσημη πινακίδα που γράφει “Καραβοστάσι” και δείχνει αριστερά. Ακολουθήστε τον δρόμο μέχρι το τέρμα του. Μην μπερδευτείτε: Ευθεία πάει για Αρίλα και Σταυρολιμένα. Εδώ πρέπει να πούμε ότι για όσους έρχονται από Πάργα, υπάρχει κι άλλος δρόμος τον οποίο θα συναντήσετε πρώτο.

Η παραλία ”Καραβοστάσι” είναι το στολίδι της Πάργας

Καραβοστάσι Πάργα: Δραστηριότητες

Η παραλία έχει ψιλή κολλώδη άμμο ενώ τα νερά είναι κρυστάλλινα και ρηχά για αρκετά μέτρα από την ακτή, πράγμα που την καθιστά παραλία ιδανική για παιδιά αλλά και για όσους δεν έχουν μεγάλη άνεση στην κολύμβηση.
Η παραλία είναι οργανωμένη και μπορείτε να νοικιάσετε ομπρέλες και ξαπλώστρες και να απολαύσετε τον καφέ, το αναψυκτικό ή το ποτό σας δίπλα στο κύμα. Μπορείτε επίσης να νοικιάσετε θαλάσσια ποδήλατα αλλά και μικρές βάρκες για να εξερευνήσετε την περιοχή και να επισκεφθείτε άλλες παραλίες.

Σαρακήνικο: Η πανέμορφη παραλία στην Πάργα

Παρόμοια Άρθρα

“Το Καφέ BlossomOwl Cafe: Ένας Χώρος Άνεσης και Απόλαυσης”

Το Καφέ BlossomOwl αναδύεται ως ένας παράδεισος για τους λάτρεις του...

Προτεινόμενα

“Το Καφέ BlossomOwl Cafe: Ένας Χώρος Άνεσης και Απόλαυσης”

Το Καφέ BlossomOwl αναδύεται ως ένας παράδεισος για τους...

Jardin Espresso Bar

"Ο Κόσμος του Jardin: Ένα Συνοικιακό Καφέ Μπαρ για Όλες τις...

Νηρηίδες Luxury Villas Hotel

Tο Νηρηίδες Luxury Villas Hotel αποτελεί ένα εξαιρετικό καταφύγιο...
spot_img

Stay in touch!

Follow our Instagram