Η χειμερινή πλευρά της Κρήτης: 3 κρυμμένοι προορισμοί!

Κρήτη χειμερινοί προορισμοί: Ποιος σας είπε ότι τα ελληνικά νησιά είναι όμορφα μόνο για τις παραλίες τους και τις καλοκαιρινές διακοπές; Έχουμε συγκεντρώσει για εσάς τους top λόγους να επισκεφθείτε την Κρήτη το χειμώνα και να απολαύσετε τις ομορφιές της.

Καπετανιανά: Ρομαντική απόδραση στο βουνό της Κρήτης!

Για τους ρομαντικούς της παρέας, τα Καπετανιανά είναι ο ιδανικός προορισμός. Με θέα τα Αστερούσια όρη, στο χωριό αυτό θα βρεις ησυχία και… καλό φαγητό! Τι άλλο θέλεις; Πέτρινα σπίτια, καταπληκτική θέα και ευκαιρία για πεζοπορία με το άλλο σου μισό. Πετρόκτιστοι ξενώνες, διατηρητέοι που καλύπτουν όλες τις σύγχρονες ανάγκες των ταξιδιωτών. Φοβερό φαγητό, παραδοσιακά προϊόντα και ένα φυσικό τοπίο που θα σου χαρίσει μια αξέχαστη εμπειρία. Μη χάνεις χρόνο!

Κρήτη χειμερινοί προορισμοί: Φωτογραφίες από τα Καπετανιανά!

Η χειμερινή πλευρά της Κρήτης: 3 κρυμμένοι προορισμοί! Η χειμερινή πλευρά της Κρήτης: 3 κρυμμένοι προορισμοί!

Κυπαρίσσι Κρήτης: Το θέατρο των αγρών!

Το highlight του χωριού είναι το θέατρο των αγρών, ή αλλιώς η παραδοσιακή ταβέρνα του Γιάννη. Εκεί όλα είναι φτιαγμένα με παραδοσιακά προϊόντα, με μεράκι και χωρίς… ρεύμα! Το ταβερνάκι αυτό μαγειρεύει παραδοσιακά σε ξυλόφουρνο και στο γκάζι, δεν υπάρχει ηλεκτρικό ρεύμα ούτε καν για τους επισκέπτες! Δοκίμασε την πρωτόγνωρη αυτή εμπειρία στο γραφικό χωριό με απόλαυσε τους μεζέδες και τη λιτότητα. Τι χρειάζεται ο άνθρωπος για να είναι ευτυχισμένος; Καλή παρέα και νόστιμο φαγητό.

Η χειμερινή πλευρά της Κρήτης: 3 κρυμμένοι προορισμοί!

Χουδέτσι: Στο ορεινό Ηράκλειο!

Αυτό που θα σε κερδίσει σίγουρα στο μικρό αυτό βουνίσιο χωριό είναι οι ντόπιοι! Οι κάτοικοι εκεί ζουν κάθε μέρα σαν να είναι γιορτή, μακριά από την πολυκοσμία, το άγχος και το στρες. Οι ρυθμοί ζωής είναι πολύ ομαλοί, πόσο μάλλον αφού δεν χάνουν ευκαιρία για τραγούδι και χορό! Οι γιορτές, τα γλέντια, η λύρα και το τραγούδι είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής και της παράδοσής τους.

Τα πάντα στο χωριό Χουδέτσι λειτουργούν σύμφωνα με την παράδοση. Θα βρείτε αρχοντικά και ξενώνες για να μείνετε, ζεστούς ανθρώπους που θα σας εξυπηρετήσουν, αλλά όλα θα είναι βγαλμένα από μία άλλη εποχή. Εμείς έχουμε ξεχωρίσει για εσάς το αρχοντικό της οικογένειας Πετρονικολή, που ενώ διαθέτει για τους πελάτες του όλα τα σύγχρονα μέσα, θα σας αφήσει άφωνους με το κλίμα της παλιάς κρητικής παράδοσης. Σέβεται απόλυτα τις σύγχρονες ανθρώπινες ανάγκες, αλλά σέβεται και την παλιά αρχιτεκτονική του νησιού. Θα μείνετε μαγεμένοι!

Κρήτη: top χειμερινοί προορισμοί. Δείτε φωτογραφίες από το παραδοσιακό χωριό του Ηρακλείου!

Η χειμερινή πλευρά της Κρήτης: 3 κρυμμένοι προορισμοί! Η χειμερινή πλευρά της Κρήτης: 3 κρυμμένοι προορισμοί!

Παρόμοια Άρθρα

“Το Καφέ BlossomOwl Cafe: Ένας Χώρος Άνεσης και Απόλαυσης”

Το Καφέ BlossomOwl αναδύεται ως ένας παράδεισος για τους λάτρεις του...

Προτεινόμενα

“Το Καφέ BlossomOwl Cafe: Ένας Χώρος Άνεσης και Απόλαυσης”

Το Καφέ BlossomOwl αναδύεται ως ένας παράδεισος για τους...

Jardin Espresso Bar

"Ο Κόσμος του Jardin: Ένα Συνοικιακό Καφέ Μπαρ για Όλες τις...

Νηρηίδες Luxury Villas Hotel

Tο Νηρηίδες Luxury Villas Hotel αποτελεί ένα εξαιρετικό καταφύγιο...
spot_img

Stay in touch!

Follow our Instagram