Για σκι στο χιονοδρομικό κέντρο Ελατοχωρίου

Χιονοδρομικό κέντρο Ελατοχωρίου: Η βάση του Χιονοδρομικού κέντρου Ελατοχωρίου βρίσκεται σε υψόμετρο 1.400 μ., στη θέση Παπά Χωράφι, όπου λειτουργεί σύγχρονο σαλέ 600 τ.μ. σε τρία επίπεδα, με δυνατότητα ταυτόχρονης εξυπηρέτησης 400 ατόμων! Γνωρίστε το καλύτερα:

Χιονοδρομικό κέντρο Ελατοχωρίου: Το λευκό τοπίο

Το Χ.Κ. Ελατοχωρίου βρίσκεται σε υψόμετρο 1450μ και απέχει 8 χλμ. απο το χωριό του Ελατοχωρίου, 105 χλμ. από την Θεσσαλονίκη και 120 χλμ. από την Λάρισα. Διαθέτει 5 αναβατήρες και 10 πίστες πράσινου έως μαύρου χρώματος, σύγχρονο σαλέ με εστιατόριο και καφέ – μπάρ, ιατρείο, σχολές σκι, ενοικίαση σκι και parking.
Λειτουργεί καθημερινά, Σαβ/κα και αργίες. Στο ισόγειο λειτουργεί self service για φαγητό, ένας πολύ ωραίος χώρος από ξύλο και τζάμι, με εξαιρετική θέα προς την πίστα.

Χειμερινοί προορισμοί: Ελατοχώρι Πιερίας

Περισσότερες υποδομές

Στο Χ.Κ. Ελατοχωρίου πραγματοποιείται ο ετήσιος έλεγχος και οι συντηρήσεις 5ετίας ενώ το Σαλέ ανακαινίζεται και θα τελεί υπό νέα διεύθυνση. Στον πρώτο όροφο λειτουργεί καφέ μπαρ ιδανικό για “solarium” τις μέρες που έχει ηλιοφάνεια. Δύο snowbar πασίγνωστα για τα σφηνάκια τους που ρέουν άφθονα τις μεσημεριανές ώρες συμπεριλαμβάνονται στα όσο βρίσκει κανείς εδώ. Στο χιονοδρομικό κέντρο για τους ενδιαφερόμενους υπάρχουν και δύο σχολές σκι.

Χειμερινοί προορισμοί: Ελατοχώρι Πιερίας

Εκδρομή για όλη την οικογένεια

Η εξυπηρέτηση όσων δουλεύουν στο χιονοδρομικό πάρα πολύ καλή! Οι τιμές λογικές, οι άνθρωποι εδώ κάνουν ότι μπορούν καλύτερο, φροντίζουν στο χώρο οι δρόμοι να είναι ανοιχτοί σχεδόν πάντα και σκέφτονται τους επισκέπτες που έρχονται εδώ και τους προτιμούν. Είναι μάλιστα αρκετά καλό για παιδιά και αρχάριους σκιέρ, ώστε να κάνετε εδώ τα πρώτα σας βήματα στο πολυσυζητημένο σπορ του χιονιού!

Στο χιονοδρομικό κέντρο Ελατοχωρίου θα βρείτε όλες τις πίστες

Το Χιονοδρομικό κέντρο Ελατοχωρίου διαθέτει ένα διθέσιο εναέριο αναβατήρα “ΔΙΑΣ” μήκους 1287 μ. με δυνατότητα μεταφοράς 1200 ατόμων ανά ώρα ο οποίος εξυπηρετεί δύο πίστες την ΚΛΕΙΩ και η ΕΡΑΤΩ. Μετά τον εναέριο αναβατήρα υπάρχουν συρόμενοι αναβατήρες:

  • Ο “ΑΠΟΛΛΩΝ” που εξυπηρετεί δύο πίστες την ΚΛΕΙΩ και την ΠΟΛΥΜΝΙΑ.
  • Ο “ΕΡΜΗΣ” ο οποίος εξυπηρετεί πέντε πίστες: την ΚΛΕΙΩ, την ΠΟΛΥΜΝΙΑ, την ΤΕΡΨΙΧΩΡΗ, την ΟΥΡΑΝΙΑ και την ΚΑΛΛΙΟΠΗ.

Λειτουργεί επίσης πίστα SNOWBOARD μήκους 500 μ. Ακόμη υπάρχουν εγκατεστημένα και δύο BABY LIFT, το ένα εκ των οποίων βρίσκεται στην βάση του χιονοδρομικού κέντρου, και το δεύτερο έχει εγκατασταθεί και λειτουργεί στην περιοχή “ΛΙΘΑΡΙΣΤΡΑ” μήκους 200 μ. για αρχάριους.

Για σκι στο χιονοδρομικό κέντρο Ελατοχωρίου Για σκι στο χιονοδρομικό κέντρο Ελατοχωρίου

Παρόμοια Άρθρα

“Το THEGROG που Κλέβει τις Εντυπώσεις στη Μαραθούπολη Μεσσηνίας: Ένας Προορισμός για Απολαυστικές Στιγμές”

"Ανακαλύψτε την Απόλυτη Εμπειρία Διασκέδασης σε ένα Μοναδικό Κοκτέιλ-Μπαρ στη Μαραθούπολη!" Η...

Προτεινόμενα

“Το THEGROG που Κλέβει τις Εντυπώσεις στη Μαραθούπολη Μεσσηνίας: Ένας Προορισμός για Απολαυστικές Στιγμές”

"Ανακαλύψτε την Απόλυτη Εμπειρία Διασκέδασης σε ένα Μοναδικό Κοκτέιλ-Μπαρ...

“Το Καφέ BlossomOwl Cafe: Ένας Χώρος Άνεσης και Απόλαυσης”

Το Καφέ BlossomOwl αναδύεται ως ένας παράδεισος για τους...

Jardin Espresso Bar

"Ο Κόσμος του Jardin: Ένα Συνοικιακό Καφέ Μπαρ για Όλες τις...
spot_img

Stay in touch!

Follow our Instagram