Εδώ θα βρείτε φθηνό και νόστιμο φαγητό στη Βεργίνα

Βεργίνα φαγητό: Εκτός από τα αρχαιολογικά εκθέματα και από το πανέμορφο τοπίο, στη Βεργίνα θα βρείτε πολύ νόστιμα και οικονομικά μέρη. Δείτε τον οδηγό μας με τα καλύτερα! Εκτός από παραδοσιακές γεύσεις, η περιοχή είναι παράδεισος για τους λάτρεις της ιστορίας και των μουσείων. Τα αξιοθέατα στην πόλη της Βεργίνας θα σας αφήσουν με το στόμα ανοικτό.

Πρώτος σταθμός για γευστικές απολαύσεις

Το εστιατόριο – ταβέρνα «Ολυμπιάδα» είναι από τις παλιότερες ταβέρνες της Βεργίνας και της ευρύτερης περιοχής της Ημαθίας. Από το 1996 μέχρι και σήμερα προσφέρουμε φαγητό και διασκέδαση με ποιότητα και σεβασμό στους πελάτες μας. Aν σας εξιτάρουν οι γαστρονομικές προκλήσεις και αναζητάτε ένα ζεστό, λιτό και φιλόξενο περιβάλλον, φτιαγμένο με αγάπη και μεράκι, σίγουρα είστε στο σωστό μέρος. Με κυρίαρχο χρώμα το λευκό και μικρές ξύλινες γωνίες που αγκαλιάζουν και δένουν αρμονικά στον χώρο και ξεδιπλώνουν την παράδοση του τόπου … η «Ολυμπιάδα» είναι ένα εστιατόριο όπου το φαγητό δεν είναι πολυτέλεια για λίγους αλλά ανάγκη για όλους. Το προσωπικό απαρτίζεται κυρίως από νεαρά και έμπειρα άτομα και είναι πανέτοιμο να σας εξυπηρετήσει ταχύτατα.\

Βεργίνα αξιοθέατα: Ο αρχαιολογικός χώρος των Αιγών

Βεργίνα: Για φαγητό στον Πλάτανο

Η παραδοσιακή ταβέρνα ”Πλάτανος” κοντά στο κέντρο της Βέροιας, σας κρατάει συντροφιά από το 1956.Δίνοντας μεγάλη σημασία στη ποιότητα και σε όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε, με γνώμονα πάντα την ντόπια παραγωγή και την αγνότητα έχουμε καταξιωθεί στην κοινωνία της Βέροιας ως ένα από τα καλύτερα και οικονομικότερα εστιατόρια, με πολλούς φίλους από όλη την Ελλάδα. Σας περιμένουμε σε ένα πανέμορφο περιβάλλον, με μεγάλη ποικιλία από κρεατικά, ψάρια, μοναδικές επιλογές γεύσεων και πιάτων βγαλμένων μέσα από την τοπική παράδοση. Η νεολαία της πόλης μας που εχει αγκαλιασει το μαγαζί, πολύ συχνά διοργανώνει βραδιές γεμάτες κέφι, ζωντανή μουσική που θα σας μείνουν αξέχαστες.

Ταξίδι στην Καρδαμύλη: Πού να πάτε για φαγητό

Πολυχώρος Μεϊντάνι

Περιτριγυρισμένο από θεόρατα πλατάνια και κρυστάλλινα νερά στις Σαραντόβρυσες Βεροίας  θα βρείτε ένα μοναδικό χώρο δροσιάς και γευστικής απόλαυσης. Θα εντυπωσιαστείτε από την μαγευτική κουζίνα του, τις σπιτικές γεύσεις του, αυθεντικές τοπικές συνταγές και το ποιοτικό φαγητό του. Αναλαμβάνει εκδηλώσεις, όπως:γάμους-βαπτίσεις,γενέθλια,παιδικά πάρτυ,επαγγελματικές εκδηλώσεις  δεξιώσεις μοναδικές και αξέχαστες σε όλους. Η λιτή διακόσμηση και η δημιουργική κουζίνα του υπογράφουν την συνταγή της επιτυχίας του. Ειναι η ταβέρνα που έχει γοητεύσει όλους.

Βεργίνα φαγητό: Αγγελικό μεζεδοπωλείο

Το Αγγελικόν Μεζεδοπωλείον βρίσκεται στην πανέμορφη Βέροια, στην οδό Αγ. Δημητρίου & Αγγέλων 21, απέναντι από το Δημαρχείο και το υπόγειο παρκινγκ της πόλης. Αποτελεί μια σταθερή αξία στο χώρο του φαγητού, με υπέροχες γεύσεις τις οποίες μπορείτε να απολαύσετε σε έναν απλό αλλά όμορφα διακοσμημένο χώρο. Οι θαλασσινές νοστιμιές κυριαρχούν στο μενού μας, ενώ μπορείτε να δοκιμάσετε κρεατικά της ώρας αλλά και φούρνου, καθώς και ειδικά μενού για όλες τις ημέρες της νηστείας. – Διαθέτουμε αρκετές ετικέτες ούζου και ενημερωμένη κάβα κρασιών.

Η αίθουσά μας, διατίθεται για κάθε είδους κοινωνικές εκδηλώσεις με μενού και ειδικές τιμές. – Μπορείτε επίσης να γευματίσετε στο εστιατόριό μας αξιοποιώντας τα κουπόνια «Ticket Restaurant», ενώ εκδίδουμε και τιμολόγια για επαγγελματίες. – Όλα μας τα γεύματα διατίθενται και σε delivery (τηλ. παραγγελιών 23310 27705). –  Σας περιμένουμε από τις 12 το μεσημέρι έως και τις 1.00 το βράδυ.

Εδώ θα βρείτε φθηνό και νόστιμο φαγητό στη Βεργίνα

Παρόμοια Άρθρα

“Το THEGROG που Κλέβει τις Εντυπώσεις στη Μαραθούπολη Μεσσηνίας: Ένας Προορισμός για Απολαυστικές Στιγμές”

"Ανακαλύψτε την Απόλυτη Εμπειρία Διασκέδασης σε ένα Μοναδικό Κοκτέιλ-Μπαρ στη Μαραθούπολη!" Η...

Προτεινόμενα

“Το THEGROG που Κλέβει τις Εντυπώσεις στη Μαραθούπολη Μεσσηνίας: Ένας Προορισμός για Απολαυστικές Στιγμές”

"Ανακαλύψτε την Απόλυτη Εμπειρία Διασκέδασης σε ένα Μοναδικό Κοκτέιλ-Μπαρ...

“Το Καφέ BlossomOwl Cafe: Ένας Χώρος Άνεσης και Απόλαυσης”

Το Καφέ BlossomOwl αναδύεται ως ένας παράδεισος για τους...

Jardin Espresso Bar

"Ο Κόσμος του Jardin: Ένα Συνοικιακό Καφέ Μπαρ για Όλες τις...
spot_img

Stay in touch!

Follow our Instagram