Δείτε τις 3 ωραιότερες παραλίες στο Πήλιο

Πήλιο παραλίες: Καλά ακούσατε! Οι ωραιότερες παραλίες στο Πήλιο για το καλοκαίρι αν επέλεξες κι εσύ να το επισκεφθείς αυτούς τους μήνες! Δείτε εδώ:

Μυλοπόταμος: Από τις ωραιότερες παραλίες στο Πήλιο

Αν επισκεφθείς το Πήλιο, δεν πρέπει να παραλείψεις να έρθεις στον Μυλοπόταμο: σε κοντινή απόσταση από την Τσαγκαράδα, ο εξωτικός και πανέμορφος Μυλοπόταμος είναι μία από τις διασημότερες παραλίες του Πηλίου. Το τοπίο είναι επιβλητικό με γαλαζοπράσινα νερά, χρυσή άμμο και λευκό βοτσαλάκι. Εδώ θα τραβήξεις τις καλύτερες φωτογραφίες και θα βρεις έναν βράχο με άνοιγμα που χωρίζει την παραλία στα δύο. Η πρόσβαση είναι εύκολη κατεβαίνοντας μερικά μόνο σκαλοπάτια και η θέα και τα νερά θα σε αφήσουν με ανοικτό το στόμα!

Δείτε τις 3 ωραιότερες παραλίες στο Πήλιο

Παραλίες στο Πήλιο: Γνωρίστε τη Νταμούχαρη!

Νταμούχαρη: ένας μικρός και γραφικός παραθαλάσσιος οικισμός, στην πλευρά του ανατολικού Πηλίου. Στον βόρειο κολπίσκο του οικισμού βρίσκεται το ειδυλλιακό λιμανάκι, όπου μπορείτε να απολαύσετε το φαγητό σας στις ταβέρνες που υπάρχουν εκεί. Στο νότιο τμήμα της, θα απολαύσετε το μπάνιο σας σε μια παραλία με κρυστάλλινα νερά και μεγάλα λευκά βότσαλα.

Δείτε τις 3 ωραιότερες παραλίες στο Πήλιο

Διαβάστε τον οδηγό μας, αν έχετε επιλέξει να επισκεφθείτε το Πήλιο το χειμώνα !

Το καλοκαιρινό Πήλιο: Μακροβούτια στην Φακίστρα!

Ο κόλπος της Φακίστρας στο ανατολικό Πήλιο, βρίσκεται 10 λεπτά με το αυτοκίνητο από την Τσαγκαράδα και ξεχωρίζει για το εκπληκτικής ομορφιάς άγριο τοπίο. Τα εδάφη εδώ είναι παρθένα και δεν έχουν αλλοιωθεί από ανθρώπινες παρεμβάσεις ούτε για χάρη του τουρισμού. Η παραλία έχει βοτσαλάκι και δεν είναι φυσικά οργανωμένη!

Κρυστάλλινα γαλαζιοπράσινα νερά, ψηλά βράχια που προσθέτουν επιβλητικότητα στο σκηνικό και γαλήνη που όλοι αναζητούμε. Για να φτάσεις εκεί, αφήνεις το αυτοκίνητό σου νωρίτερα και καλύπτεις μία απόσταση 200 περίπου μέτρων με τα πόδια. Μην παραλείψετε να εξερευνήσετε την σπηλιά της Παναγιάς της Μεγαλομάτας, στο βόρειο άκρο της ακτής, με τους πολλούς, χαρακτηριστικούς σταλακτίτες.

Δείτε τις 3 ωραιότερες παραλίες στο Πήλιο

Άλλες παραλίες στο Πήλιο: Άγιοι Σαράντα 

Παρόμοια Άρθρα

“Το THEGROG που Κλέβει τις Εντυπώσεις στη Μαραθούπολη Μεσσηνίας: Ένας Προορισμός για Απολαυστικές Στιγμές”

"Ανακαλύψτε την Απόλυτη Εμπειρία Διασκέδασης σε ένα Μοναδικό Κοκτέιλ-Μπαρ στη Μαραθούπολη!" Η...

Προτεινόμενα

“Το THEGROG που Κλέβει τις Εντυπώσεις στη Μαραθούπολη Μεσσηνίας: Ένας Προορισμός για Απολαυστικές Στιγμές”

"Ανακαλύψτε την Απόλυτη Εμπειρία Διασκέδασης σε ένα Μοναδικό Κοκτέιλ-Μπαρ...

“Το Καφέ BlossomOwl Cafe: Ένας Χώρος Άνεσης και Απόλαυσης”

Το Καφέ BlossomOwl αναδύεται ως ένας παράδεισος για τους...

Jardin Espresso Bar

"Ο Κόσμος του Jardin: Ένα Συνοικιακό Καφέ Μπαρ για Όλες τις...
spot_img

Stay in touch!

Follow our Instagram