Χιονοδρομικό κέντρο : Ζήσε την απολύτη χειμερινή εμπειρία στο Περτούλι

Χιονοδρομικό κέντρο: Περτούλι: Τα τελευταία χρόνια η Ελάτη και το Περτούλι πρωταγωνιστούν στους κορυφαίους προορισμούς για τον χειμώνα.Η γραφικότητα των χωριών σε συνδυασμό με την ιστορία τους και την φιλοξενία των κατοίκων τους καθιστά στις πρώτες επιλογές των Αθηναίων αλλά και της ευρύτερης Θεσσαλίας για τις χειμερινές διακοπές τους!

Χιονοδρομικό κέντρο : Ζήσε την απολύτη χειμερινή εμπειρία στο Περτούλι

Χιονοδρομικό κεντρό Περτούλι: Γενικές πληροφορίες

Βρίσκεται σε απόσταση 40 χιλιομέτρων από τα Τρίκαλα και κόντα στα 5-6 χιλιόμετρα από το Περτούλι. Δεν είναι από τα μεγαλύτερα χιονοδρομικά που θα συναντήσεις αλλά  γεωγραφικά η περιοχή που ανήκει είναι από τις ομορφότερες αλλά και πιο αξιοποιημένες τουριστικά στην χώρα μας. Αγαπημένος προορισμός για οικογένειες,ζευγάρια αλλά και παρέες που τους ενδιαφέρουν τα χειμεριά σπορ.
Το χιονοδρομικό αποτελείται από τρεις πίστες και τρεις αναβατήρες. Μία πίστα κόκκινη μήκους 1,500μ., μία μπλε μήκους 400μ. και μία πράσινη εκπαιδευτική μήκους 80μ. Υπάρχει επίσης ένας εναέριος διθέσιος αναβατήρας μήκους 1,170μ, ένας συρόμενος μήκους 350μ και ένα μπέιμπι λίφτ μήκους 60μ.
Το χιονοδρομικό διαθέτει επίσης τρία σαλέ, ενώ κατά τη διάρκεια λειτουργίας του χιονοδρομικού διεξάγονται βραδιές νυχτερινού σκι. Υπάρχει μεγάλος και άνετος χώρος πάρκινγκ στη βάση του χιονοδρομικού και η πρόσβαση είναι ασφαλής και άνετη χωρίς τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων. Αν θέλετε να δείτε Live από την web camera κάντε κλικ εδώ.

Χιονοδρομικό κέντρο : Ζήσε την απολύτη χειμερινή εμπειρία στο Περτούλι

Χιονοδρομικό κέντρο Περτούλι: Πού να μείνεις

Υπάρχουν πολλά καταλύματα στην γύρω περιοχή εκτός της περιοχής του Περτουλίου στα 5 χιλιομετρα. Μπορείς να επισκεφθείς και να μείνεις στην πανέμορφη Ελάτη (10 χιλιομετρα Ν.Κ από το χιονοδρομικό) και στην Πύλη Τρικάλων (20 χιλιομετρα νοτιότερα από το χιονοδρομικό). Θα βρείτε επίσης πολλά καφε-μπαρ-εστιατόρια!

Παρόμοια Άρθρα

“Το THEGROG που Κλέβει τις Εντυπώσεις στη Μαραθούπολη Μεσσηνίας: Ένας Προορισμός για Απολαυστικές Στιγμές”

"Ανακαλύψτε την Απόλυτη Εμπειρία Διασκέδασης σε ένα Μοναδικό Κοκτέιλ-Μπαρ στη Μαραθούπολη!" Η...

Προτεινόμενα

“Το THEGROG που Κλέβει τις Εντυπώσεις στη Μαραθούπολη Μεσσηνίας: Ένας Προορισμός για Απολαυστικές Στιγμές”

"Ανακαλύψτε την Απόλυτη Εμπειρία Διασκέδασης σε ένα Μοναδικό Κοκτέιλ-Μπαρ...

“Το Καφέ BlossomOwl Cafe: Ένας Χώρος Άνεσης και Απόλαυσης”

Το Καφέ BlossomOwl αναδύεται ως ένας παράδεισος για τους...

Jardin Espresso Bar

"Ο Κόσμος του Jardin: Ένα Συνοικιακό Καφέ Μπαρ για Όλες τις...
spot_img

Stay in touch!

Follow our Instagram