Τα τρία πιο μαγικά αξιοθέατα στο Πάπιγκο!

Πάπιγκο αξιοθέατα: Το Πάπιγκο είναι ένας οικισμός στα Ζαγοροχώρια που έχει χαρακτηριστεί παραδοσιακός και διατηρητέος με πολλά αξιοθέατα να επισκεφθείτε! Αν και συγκεντρώνει το ενδιαφέρον πολύ κόσμου και έχει μεγάλη ανάπτυξη και επισκεψιμότητα, έχει διατηρήσει την Ζαγορίτικη παλιά αρχιτεκτονική του και είναι εξαιρετικά γραφικός τόπος που θα σου χαρίσει μοναδικές εμπειρίες.

Οδηγός για αξιοθέατα στο Πάπιγκο: Το φαράγγι του Βίκου!

Το Φαράγγι του Βίκου είναι ο νούμερο ένα προορισμός για εξερεύνηση για κάθε ταξιδιώτη, είτε θέλει να ζήσει ένα οδοιπορικό από κοντά είτε να γίνει απλώς παρατηρητής του μαγικού φυσικού τοπίου. Ένα μνημείο υπερπαραγωγή που κρατά ζωντανή την ηπειρώτικη παράδοση, δίπλα από τον Εθνικό Δρυμό Βίκου-Αώου. Μία πεζοπορία στο Φαράγγι του Βίκου είναι αξέχαστη εμπειρία για όλες τις εποχές του χρόνου, αλλά σας συστήνουμε να οργανώσετε την εκδρομή και την περιήγησή σας εκεί κατά το καλοκαίρι για να σας φανεί ευκολότερο λόγω των καιρικών συνθηκών.

Δες εδώ περισσότερες πληροφορίες για ένα μαγευτικό τριήμερο στο Πάπιγκο !

Φωτογραφία από το Φαράγγι του Βίκου:

Τα τρία πιο μαγικά αξιοθέατα στο Πάπιγκο!

Πάπιγκο αξιοθέατα: ”Κολυμπήθρες”

Ανάμεσα σε δύο οικισμούς, το τρεχούμενο νερό του ρέματος Ρογκοβό έχει διαβρώσει τους βράχους και έχει δημιουργήσει κάτι μαγικό. Μερικές φυσικές πισίνες – κολυμπήθρες που μας χάρισε η φύση στο ομορφότερο μέρος που θα μπορούσε. Οι ντόπιοι ονομάζουν τις μικρές λιμνούλες ”οβίρες” και δεν είναι λίγοι αυτοί που τον καλοκαίρι κάνουν μπάνιο στα δροσερά νερά τους. Προσοχή, γιατί το νερό -ειδικά στην τελευταία- είναι πολύ παγωμένο και μόνο οι πολλοί τολμηροί θα το αντέξουν! Οι κολυμπήθρες στο Πάπιγκο είναι από τα σημαντικότερα αξιοθέατα του χωριού και αποτελούν σημείο ορόσημο για την περιοχή.

Τα τρία πιο μαγικά αξιοθέατα στο Πάπιγκο!

Η Δρακόλιμνη στο Πάπιγκο:

Η μεγαλύτερη λίμνη στο ορεινό συγκρότημα της Τύμφης: Ο θρύλος λέει ότι εκεί ζούσε ένας δράκος που μαχόταν με τον δράκο που ζούσε στο Σμόλικα, και έτσι πήρε το όνομά της! Για να φτάσετε στο μέρος αυτό, πρέπει να πάρετε με τα πόδια το μονοπάτι που ξεκινά από το Μικρό Πάπιγκο, καθώς το αυτοκίνητο δεν φτάνει εκεί.

Διάβασε εδώ, αν θέλεις να μάθεις περισσότερες πληροφορίες για τη Δρακόλιμνη!

Μία εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις:

Τα τρία πιο μαγικά αξιοθέατα στο Πάπιγκο!

Παρόμοια Άρθρα

“Το THEGROG που Κλέβει τις Εντυπώσεις στη Μαραθούπολη Μεσσηνίας: Ένας Προορισμός για Απολαυστικές Στιγμές”

"Ανακαλύψτε την Απόλυτη Εμπειρία Διασκέδασης σε ένα Μοναδικό Κοκτέιλ-Μπαρ στη Μαραθούπολη!" Η...

Προτεινόμενα

“Το THEGROG που Κλέβει τις Εντυπώσεις στη Μαραθούπολη Μεσσηνίας: Ένας Προορισμός για Απολαυστικές Στιγμές”

"Ανακαλύψτε την Απόλυτη Εμπειρία Διασκέδασης σε ένα Μοναδικό Κοκτέιλ-Μπαρ...

“Το Καφέ BlossomOwl Cafe: Ένας Χώρος Άνεσης και Απόλαυσης”

Το Καφέ BlossomOwl αναδύεται ως ένας παράδεισος για τους...

Jardin Espresso Bar

"Ο Κόσμος του Jardin: Ένα Συνοικιακό Καφέ Μπαρ για Όλες τις...
spot_img

Stay in touch!

Follow our Instagram