Αγρότης από κούνια: Ο 2χρονος Στέλιος από την Κρήτη μαζεύει ελιές , αρμέγει πρόβατα και ξετρελαίνει το διαδίκτυο

Ο μικρός Στέλιος που έχει σαρώσει το διαδίκτυο με τις εξαιρετικές αγροτικές ικανότητες του, κάνοντας τη μητέρα του και όλη την αγροτική κοινότητα περήφανους.

Πρόκειται για ένα πιτσιρικά που έχει αγαπήσει το κοινό του Facebook και του TikTok από τα βιντεάκια που ανεβάζει η μητέρα του με τον ίδιο να ακολουθεί «στο πόδι» τον πατέρα του στα χωράφια και τις αγροτικές δουλειές.

Αγρότης από κούνια: Ο 2χρονος Στέλιος από την Κρήτη μαζεύει ελιές , αρμέγει πρόβατα και ξετρελαίνει το διαδίκτυο

Όπως ανάφερε η κ. Κρυσταλένια, η μητέρα του Στέλιου, ο μικρός είχε την πρώτη του επαφή με την εξοχή μόλις έγινε 40 ημερών, σαν θεατής!

@kristaleniakristy #fun #kid #happy #moments #olives #oliveoil #mpesfy ♬ πρωτότυπος ήχος – kristaleniakristy

Το προκομένο αγοράκι παρόλο που είναι μόλις 2 ετών έχει μάθει να καθαρίζει τις ελιές και να τις βάζει μέσα στα τσουβάλια, να στρώνει τα πανιά κάτω από τα ελαιόδεντρα ακόμη και να μαζεύει λαχανικά από τον κήπο.

@kristaleniakristy #kid #fun #moments #happy #ducks #cute #home #turkeyhen🦃 ♬ Old MacDonald Had a Farm – CoComelon

«Ο μικρός το βλέπει σαν παιχνίδι και του αρέσει να κάνει ότι κάνουμε και εμείς και όποτε πηγαίνουμε στο χωράφι κάνει ότι και ο μπαμπάς του!», περιγράφει η μητέρα το μικρού Στέλιου.

Στα βίντεο που έχει αναρτήσει η μητέρα του στα Social Media φαίνεται ο μπόμπιρας να ασχολείται πέρα από τα αγροτικά και με κτηνοτροφικές δουλείες αρμέγοντας κατσίκες και μαζεύοντας τα αυγά από τις κότες!

@kristaleniakristy #kid #fun #happy #moments #olives #oliveoil #mpesfy ♬ πρωτότυπος ήχος – kristaleniakristy

Μάλιστα η κ. Κρυσταλένια εκμυστηρεύτηκε, ότι τώρα που είναι η εποχή για τα καζάνια επιφυλάσσονται να μάθουν στο μικρό να βγάζει και ρακί.

Τα βίντεο με τον μικρό Στέλιο στο TikTok έχουν χιλιάδες σχόλια, likes και views καθώς όπως φαίνεται ο μικρός έχει κλέψει καρδιές.

@kristaleniakristy♬ Geia Sou – Petros Iakovidis & Josephine

«Οι αγροτικές δουλείες είναι… οικογενειακή υπόθεση» ανέφερε ο μπαμπάς του μικρού Στέλιου.

Όπως ανέφερε ο Μπάμπης Ανδριανάκης, και ο ίδιος ασχολούνταν από μικρός με τέτοιου είδους ασχολίες, «μικρόβιο» το οποίο απέκτησε και ο μικρός του γιος. «Είμαι γέννημα – θρέμμα αγρότης» δήλωσε χαρακτηριστικά. Το δίχρονο αγοράκι, μπορεί να είναι μικρό σε ηλικία, ωστόσο βοηθάει σαν ένας… έμπειρος αγρότης. «Ο Στέλιος βοηθάει όπως μπορεί, μαζεύει πατάτες, κόβει σταφύλια, στρώνει μπαγκάλια» είπε χαρακτηριστικά ο μπαμπάς του.

«Ασχολούμαστε με την γυναίκα μου πολύ με τα αγροτικά, οπότε αναγκαστικά τον είχαμε από πολύ μικρό μαζί μας» είπε ο κ. Ανδριανάκης, ο οποίος «αποκάλυψε» ένα περίεργο και συνάμα χαριτωμένο περιστατικό με τον μπόμπιρα. «Όταν ο Στέλιος ήταν 40 ημερών, η γυναίκα μου τον έφερε στο χωράφι, τον άφησε σε ένα τσουβάλι και αυτός… κοιμήθηκε εκεί!».

Η αγαπημένη οικογένεια ζει στο χωριό Πολεμάρχι Κισσάμου, όπου ασχολούνται όλοι μαζί, χειμώνα – καλοκαίρι, με τις δουλείες στην ύπαιθρο.

Παρόμοια Άρθρα

“Το THEGROG που Κλέβει τις Εντυπώσεις στη Μαραθούπολη Μεσσηνίας: Ένας Προορισμός για Απολαυστικές Στιγμές”

"Ανακαλύψτε την Απόλυτη Εμπειρία Διασκέδασης σε ένα Μοναδικό Κοκτέιλ-Μπαρ στη Μαραθούπολη!" Η...

Προτεινόμενα

“Το THEGROG που Κλέβει τις Εντυπώσεις στη Μαραθούπολη Μεσσηνίας: Ένας Προορισμός για Απολαυστικές Στιγμές”

"Ανακαλύψτε την Απόλυτη Εμπειρία Διασκέδασης σε ένα Μοναδικό Κοκτέιλ-Μπαρ...

“Το Καφέ BlossomOwl Cafe: Ένας Χώρος Άνεσης και Απόλαυσης”

Το Καφέ BlossomOwl αναδύεται ως ένας παράδεισος για τους...

Jardin Espresso Bar

"Ο Κόσμος του Jardin: Ένα Συνοικιακό Καφέ Μπαρ για Όλες τις...
spot_img

Stay in touch!

Follow our Instagram