Αγριόλευκες: Γνωρίστε το χιονοδρομικό κέντρο στο Πήλιο!

Πήλιο χιονοδρομικό: Αν επισκεφθείς το Πήλιο το χειμώνα, δεν πρέπει να παραλείψεις να έρθεις στο χιονοδρομικό κέντρο Αγριόλευκες. Απέχει μόλις δύο χιλιόμετρα από τον οικισμό των Χανίων και 27 χλμ. από το Βόλο. Αναπτύσσεται στο όρος Πήλιο σε υψόμετρο 1471 μέτρων, υψόμετρο το οποίο είναι εξαιρετικά χαμηλό για χιονοδρομικό κέντρο.

Πήλιο χιονοδρομικό – Αγριόλευκες

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου βρίσκεται στην κορυφή του όρους και συγκεκριμένα, στη θέση Αγριόλευκες. Ο πλησιέστερος οικισμός προς το Χιονοδρομικό Κέντρο είναι αυτός των Χανίων Πηλίου. Διαθέτει τέσσερις κύριες πίστες για σκι καταβάσεων, μια αρχαρίων, μια πίστα δρόμου αντοχής και δίκτυο συνδετικών χιονοδιαδρόμων. Αναλυτικότερα, για τους γνώστες του σκι, έχει 3 κόκκινες και 2 μπλε πίστες. 

Ακόμη, διαθέτει σαλέ με υπηρεσίες εστίασης και διασκέδασης για μερικές στιγμές χαλάρωσης στα ζεστά. Υπάρχει πολύ κοντά ξενοδοχειακή μονάδα για τη διαμονή σας και σχολή σκι και snowboard για μαθήματα ατομικά και ομαδικά. Ειδικοί δάσκαλοι θα σας βοηθήσουν με αυτό, καθώς υπάρχουν και εξειδικευμένοι στο σκι για μικρά παιδιά! Στην κορυφή του κέντρου, λειτουργεί παρατηρητήριο από το οποίο μπορείτε να απολαύσετε τη θέα. Μην το χάσετε!

Αγριόλευκες: Γνωρίστε το χιονοδρομικό κέντρο στο Πήλιο!

Χιονοδρομικό κέντρο στο Πήλιο – πρόσβαση:

Το κέντρο λειτουργεί από τις αρχές Δεκεμβρίου έως τα τέλη Μάρτη. Είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 9 π.μ. ως τις 4 μ.μ. Η λειτουργία του είναι δυνατό να παραταθεί, αναλόγως του όγκου του χιονιού. Η πρόσβαση στο Χιονοδρομικό Κέντρο εξασφαλίζεται από το εθνικό δίκτυο Βόλου-Ζαγοράς με παρακαμπτήριο ασφαλτοστρωμένο δρόμο και είναι σχετικά εύκολη. Υπάρχει σύνδεση του Χιονοδρομικού Κέντρου με τον οικισμό του Αγίου Λαυρεντίου με δρόμο μήκους 8 χμ. περίπου. Ο δρόμος αυτός είναι, απλώς, διανοιγμένος. Ιδανικά, καλύτερα να έρθετε προετοιμασμένοι για το χιόνι και την κακοκαιρία.

Αγριόλευκες: Γνωρίστε το χιονοδρομικό κέντρο στο Πήλιο!

Στην κορυφή του Πηλίου!

Χρησιμοποίησε τους αναβατήρες για να δεις τη θέα από ψηλά! Η εμπειρία αυτή σίγουρα θα σε μαγέψει. Μπορείτε να νοικιάσετε εξοπλισμό για σκι αν είστε αρχάριοι ή αν δεν διαθέτετε δικό σας. Κάθε χρόνο, οργανώνονται εκδηλώσεις στο χιόνι και όχι μόνο για μικρούς και μεγάλους. Αν έχει καλή μέρα, απολαύστε τον καφέ σας έξω, αλλιώς στη ζεστασιά του σαλέ. Τα μυστικά του σκι σε περιμένουν!

Παρόμοια Άρθρα

“Το Καφέ BlossomOwl Cafe: Ένας Χώρος Άνεσης και Απόλαυσης”

Το Καφέ BlossomOwl αναδύεται ως ένας παράδεισος για τους λάτρεις του...

Προτεινόμενα

“Το Καφέ BlossomOwl Cafe: Ένας Χώρος Άνεσης και Απόλαυσης”

Το Καφέ BlossomOwl αναδύεται ως ένας παράδεισος για τους...

Jardin Espresso Bar

"Ο Κόσμος του Jardin: Ένα Συνοικιακό Καφέ Μπαρ για Όλες τις...

Νηρηίδες Luxury Villas Hotel

Tο Νηρηίδες Luxury Villas Hotel αποτελεί ένα εξαιρετικό καταφύγιο...
spot_img

Stay in touch!

Follow our Instagram