Άγιοι Σαράντα Πήλιο: Η πανέμορφη παραλία του νομού

Λίγα λόγια για την παραλία Άγιοι Σαράντα στο Πήλιο:

Η παραλία Άγιοι Σαράντα αυτή στο Πήλιο είναι τόσο εξωτική που νομίζεις πως βγήκε από κάποια ξένη ταινία. Το μέρος αυτό θα σου θυμίσει πως το Πήλιο είναι εξίσου όμορφο το καλοκαίρι, αν και οι περισσότεροι έχουμε συνδυάσει μία εκδρομή στο Πήλιο ως χειμερινό προορισμό! Αν αποφάσισες να περάσεις εδώ τις διακοπές σου, δεν θα το μετανιώσεις. Οργάνωσε ένα τριήμερο στο Πήλιο τώρα!

Άλλες πολύ γνωστές παραλίες στο Πήλιο είναι ο Μυλοπόταμος ,ο Άγιος Ιωάννης  και η Νταμούχαρη.

Άγιοι Σαράντα Πήλιο Μαγική Παραλία

Μόλις 600 μέτρα από την παραλία του Χορευτού βρίσκεται η απέραντη παραλία Άγιοι Σαράντα, αναξιοποίητη, γι’ αυτό και μαγική. Πράσινα και γαλανά νερά διάφανα σαν κρύσταλλο, αμμουδιά χωρίς τέλος, παρθένος τόπος που η φαντασία ελεύθερη περιπλανιέται και αφήνει τις αχνές της πατημασιές πάνω στη χρυσή άμμο.

Το δάσος φτάνει μέχρι την αμμουδερή με πολύ μικρό βοτσαλάκι παραλία και τα καταγάλανα νερά του Αιγαίου για μια φορά ακόμη σε προκαλούν να τα απολαύσεις. Χαρακτηριστικό αυτής της παραλίας είναι ο βράχος με το όνομα “Καλόγερος” που οι τολμηροί κάνουν αναρρίχηση πάνω στον βράχο και βουτούν από την κορυφή στην θάλασσα.

Δείτε εδώ φωτογραφία από την παραλία:

Άγιοι Σαράντα Πήλιο: Η πανέμορφη παραλία του νομού

Οργανωμένη παραλία για όλους!

Σε ένα όχι και τόσο εύκολα προσβάσιμο σημείο θα βρείτε την παραλία Άγιοι Σαράντα, περνώντας από έναν παλιό επαρχιακό στενό δρόμο. Με λίγη προσοχή, θα φτάσετε σύντομα στο μέρος που θα σας κλέψει την καρδιά και θα σας αποζημιώσει πραγματικά.

Η παραλία είναι οργανωμένη, με αμμουδιά και εκτείνεται μπροστά σου με αρκετά παραλιακά μαγαζιά που θα σε εξυπηρετήσουν. Εδώ μπορείς να βρεις ότι θελήσεις, beach bar με δυνατή μουσική αλλά και ήσυχα οικογενειακά παραλιακά στέκια. Τα μαγαζιά εκτός από καφέ και αναψυκτικά προσφέρουν σκιερό μέρος με ομπρέλες, αλλά και ποτά αργά το απόγευμα. Προσοχή: Όταν έχει κύμα η παραλία δεν ενδείκνυται για μπάνιο και θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί. Ειδικά αν έχετε μικρά παιδιά, ενημερωθείτε προτού ξεκινήσετε την εκδρομή σας!

Άγιοι Σαράντα Πήλιο: Η πανέμορφη παραλία του νομού

Παρόμοια Άρθρα

“Το THEGROG που Κλέβει τις Εντυπώσεις στη Μαραθούπολη Μεσσηνίας: Ένας Προορισμός για Απολαυστικές Στιγμές”

"Ανακαλύψτε την Απόλυτη Εμπειρία Διασκέδασης σε ένα Μοναδικό Κοκτέιλ-Μπαρ στη Μαραθούπολη!" Η...

Προτεινόμενα

“Το THEGROG που Κλέβει τις Εντυπώσεις στη Μαραθούπολη Μεσσηνίας: Ένας Προορισμός για Απολαυστικές Στιγμές”

"Ανακαλύψτε την Απόλυτη Εμπειρία Διασκέδασης σε ένα Μοναδικό Κοκτέιλ-Μπαρ...

“Το Καφέ BlossomOwl Cafe: Ένας Χώρος Άνεσης και Απόλαυσης”

Το Καφέ BlossomOwl αναδύεται ως ένας παράδεισος για τους...

Jardin Espresso Bar

"Ο Κόσμος του Jardin: Ένα Συνοικιακό Καφέ Μπαρ για Όλες τις...
spot_img

Stay in touch!

Follow our Instagram