3 μαγικοί χειμερινοί προορισμοί για ζευγάρια κοντά στην Αθήνα!

Χειμερινοί προορισμοί για ζευγάρια κοντά στην Αθήνα: Αυτό το τριήμερο, πάρτε το άλλο σας μισό και απολαύστε μερικές στιγμές χαλάρωσης. Μακριά από τη δουλειά, τις υποχρεώσεις και τη ρουτίνα, δοκιμάστε να αναθερμάνετε τη σχέση σας. Είτε είστε νέοι είτε μεγαλύτερης ηλικίας… είτε θέλετε έναν χειμερινό προορισμό με κοινωνική ζωή είτε την απόλυτη ησυχία… εμείς έχουμε ετοιμάσει τις καλύτερες δυνατές επιλογές για εσάς. Μένει μόνο να ρίξεις μια ματιά εδώ, λίγη οργάνωση και… έφυγες.

Εκδρομή στα ρομαντικά Καλάβρυτα!

Τα Καλάβρυτα απέχουν μόλις δύο ώρες από το κέντρο της Αθήνας. Προσιτές τιμές, όμορφα τοπία, και επιλογές για καφέ και φαγητό με το ταίρι σας. Αν βρείτε το τοπίο χιονισμένο, επισκεφθείτε το χιονοδρομικό κέντρο Χελμού. Οι μονές της Αγίας Λαύρας και του μεγάλου Σπηλαίου στέκονται επιβλητικές και σε περιμένουν να τις θαυμάσεις. Περιήγηση με το Odontotos Rack railway, για τους ρομαντικούς της παρέας! Μία διαδρομή με τρένο απείρου κάλλους μέσα στη φύση που θα σας μαγέψει. Tip: Εισιτήρια καλό θα ήταν να κλείσετε εκ των προτέρων, η τιμή κόστους είναι κάτω των 20 ευρώ και φροντίστε να έχει καλό καιρό για να απολαύσετε τη διαδρομή!

Χειμερινοί προορισμοί για ζευγάρια κοντά στην Αθήνα: Δείτε φωτογραφία από τα Καλάβρυτα!

3 μαγικοί χειμερινοί προορισμοί για ζευγάρια κοντά στην Αθήνα!

Ζαρούχλα: Το κρυμμένο διαμαντάκι της ορεινής Αχαίας!

Από τα ωραιότερα χωριά της Πελοποννήσου, ορεινό και γραφικό. Η Ζαρούχλα είναι ένας άγνωστος προορισμός για τους περισσότερους από εσάς, όμως εμείς είμαστε κάτι παραπάνω από βέβαιοι πως θα εξελιχθεί σε αγαπημένη σας χειμωνιάτικη απόδραση. Πολύ κοντά στην Αθήνα και μετά την Ακράτα, θα βρεθείτε σε ένα μαγικό τοπίο με πορτοκαλιές και ρυάκια. Η θέα αυτή θα σας αποζημιώσει για το δύσβατο και με στροφές δρόμο. Αν είστε λάτρεις του ορεινού τοπίου, η επιλογή αυτή θα σας εντυπωσιάσει.

Χειμερινοί προορισμοί για ζευγάρια κοντά στην Αθήνα: Δείτε 3  μέρη για να επισκεφθείτε στη Ζαρούχλα!

Η πλατεία της Ζαρούχλας:

Στο κέντρο του χωριού θα βρείτε οικονομικές λύσεις για φαγητό, καφέ ή ποτό. Εξερευνήστε τες!

Λίμνη Τσιβλού:

Φυσική Αλπική ομορφιά στην Αχαία! Στις πλαγιές του Χελμού, που δημιουργήθηκε μετά από μία μεγάλη κατολίσθηση. Αξίζει να δείτε το φυσικό τοπίο και τα νερά της.

Ξενώνας Νύμφες:

Καταπράσινο κτήμα για τη διαμονή σας! Θα απολαύσετε τοπικό πρωινό, βόλτα με άλογο και αμφιθεατρική θέα.

Φωτογραφία από την μοναδική Ζαρούχλα!

3 μαγικοί χειμερινοί προορισμοί για ζευγάρια κοντά στην Αθήνα!

Λίμνη Μπελέτσι: Στις πλαγιές της Πάρνηθας!

Ακόμη και αν δεν θέλετε να διανυκτερεύσετε κάπου το Σαββατοκύριακο, σας προτείνουμε τον τελευταίο και κοντινότερο χειμερινό προορισμό από την Αθήνα. Η Λίμνη Μπελέτσι, είναι αυτό που ψάχνατε για μία μικρή απόδραση με τον σύντροφό σας. Πρόκειται για μία τεχνητή λίμνη, με πλούσια χλωρίδα και πανίδα. Πολλοί επισκέπτονται το μέρος αυτό για την άγρια ομορφιά του, ειδικά οι λάτρεις της φωτογραφίας. Είναι δίπλα στο δάσος της Ιπποκράτειας πολιτείας, είναι πολύ καθαρή και έχει πάπιες και χελώνες. Αν αγαπάτε το διάβασμα, θα απολαύσετε σίγουρα το βιβλίο σας στο μέρος αυτό και θα χαλαρώσετε.

Η Λίμνη Μπελέτσι είναι όμορφη όλους τους μήνες του χρόνου, όμως προτιμάται το χειμώνα. Είναι ιδανικό μέρος για τρέξιμο, ορειβασία και πικ-νικ. Tip: Εφοδιαστείτε μαζί σας τα απαραίτητα, καθώς δεν θα βρείτε πολλές επιλογές εκεί. Αν έχετε μικρά παιδιά, θα χαρούν σίγουρα με τα μικρά και μεγάλα πτηνά της λίμνης και θα απολαύσουν τον καθαρό αέρα μόνο μια ανάσα από την πόλη σας.

Χειμερινοί προορισμοί για ζευγάρια κοντά στην Αθήνα: Φωτογραφίες από τη χιονισμένη Λίμνη Μπελέτσι!

3 μαγικοί χειμερινοί προορισμοί για ζευγάρια κοντά στην Αθήνα! 3 μαγικοί χειμερινοί προορισμοί για ζευγάρια κοντά στην Αθήνα!

Παρόμοια Άρθρα

“Το THEGROG που Κλέβει τις Εντυπώσεις στη Μαραθούπολη Μεσσηνίας: Ένας Προορισμός για Απολαυστικές Στιγμές”

"Ανακαλύψτε την Απόλυτη Εμπειρία Διασκέδασης σε ένα Μοναδικό Κοκτέιλ-Μπαρ στη Μαραθούπολη!" Η...

Προτεινόμενα

“Το THEGROG που Κλέβει τις Εντυπώσεις στη Μαραθούπολη Μεσσηνίας: Ένας Προορισμός για Απολαυστικές Στιγμές”

"Ανακαλύψτε την Απόλυτη Εμπειρία Διασκέδασης σε ένα Μοναδικό Κοκτέιλ-Μπαρ...

“Το Καφέ BlossomOwl Cafe: Ένας Χώρος Άνεσης και Απόλαυσης”

Το Καφέ BlossomOwl αναδύεται ως ένας παράδεισος για τους...

Jardin Espresso Bar

"Ο Κόσμος του Jardin: Ένα Συνοικιακό Καφέ Μπαρ για Όλες τις...
spot_img

Stay in touch!

Follow our Instagram