Μαγευτική παραλία 1 ώρα από την Αθήνα: Ο ιδανικός προορισμός για μονοήμερη εκδρομή

Μια μαγευτική παραλία που απέχει μόλις 1 ώρα από την Αθήνα, μπορεί να αποτελέσει τον ιδανικό προορισμό για εσάς που θα θέλατε να οργανώσετε μια μονοήμερη εκδρομή.

Κάθε καλοκαίρι, όταν φτάνει η ώρα των σημαντικών αποφάσεων για το ποιος θα είναι ο προορισμός της επόμενης σου μονοήμερης εκδρομής, ένα είναι μόνο το δίλημμα: Στεριά ή θάλασσα; Σαν από μηχανής θεός για να δώσει λύση στην εσωτερική σου διαμάχη, πρέπει να δημιουργήθηκε το χωριό Κόρφος στον νομό Κορινθίας.

Μαγευτική παραλία 1 ώρα από την Αθήνα: Ο ιδανικός προορισμός για μονοήμερη εκδρομή

Ο νομός Κορινθίας ευλογημένος κι απ΄ τον Κορινθιακό, αλλά και τον Σαρωνικό κόλπο κατέχει ένα πλήθος από όμορφους προορισμούς που μπορείς να επισκεφτείς. Παρότι τα περισσότερα μέρη της αποτελούν κοινό μυστικό για όλους τους κάτοικους της Αττικής, κρατάει ακόμα κρυμμένους άσσους στο μανίκι της. Ένας απ’ αυτούς είναι κι ο Κόρφος. Με την ευκαιρία, δείτε 4 low budget προορισμούς για καλοκαιρινές διακοπές.

Το χωριό Κόρφος μοιάζει πραγματικά μ’ ένα νησί που «έδεσε» στην στεριά. Είναι περικυκλωμένος από ελαιώνες, ενώ οι πυκνοφυτεμένες πλαγιές του φτάνουν μέχρι τη θάλασσα. Αποτελεί έναν μικρού μεγέθους κολπίσκο, που δε γνωρίζει αέρα και μεγάλα κύματα.

Η παραλία του έχει πεντακάθαρα κρυστάλλινα νερά, που δε γίνονται γρήγορα βαθιά και αμμουδερή ακτή. Όλα αυτά την κάνουν κάτι παραπάνω από ειδυλλιακή για βουτιές από λουόμενους όλων των ηλικιών ακόμα κι από παιδιά μικρότερης ηλικίας.

Παρόμοια Άρθρα

“Το THEGROG που Κλέβει τις Εντυπώσεις στη Μαραθούπολη Μεσσηνίας: Ένας Προορισμός για Απολαυστικές Στιγμές”

"Ανακαλύψτε την Απόλυτη Εμπειρία Διασκέδασης σε ένα Μοναδικό Κοκτέιλ-Μπαρ στη Μαραθούπολη!" Η...

Προτεινόμενα

“Το THEGROG που Κλέβει τις Εντυπώσεις στη Μαραθούπολη Μεσσηνίας: Ένας Προορισμός για Απολαυστικές Στιγμές”

"Ανακαλύψτε την Απόλυτη Εμπειρία Διασκέδασης σε ένα Μοναδικό Κοκτέιλ-Μπαρ...

“Το Καφέ BlossomOwl Cafe: Ένας Χώρος Άνεσης και Απόλαυσης”

Το Καφέ BlossomOwl αναδύεται ως ένας παράδεισος για τους...

Jardin Espresso Bar

"Ο Κόσμος του Jardin: Ένα Συνοικιακό Καφέ Μπαρ για Όλες τις...
spot_img

Stay in touch!

Follow our Instagram