Το χωριό στο Πήλιο που παντρεύει θαλασσινή αύρα με βουνίσιο αέρα

Το Πήλιο είναι, αδιαμφισβήτητα από τους προορισμούς όπου η θαλασσινή αύρα παντρεύεται με το βουνίσιο αέρα ιδανικά. Ένα από τα χωριά του που προσφέρουν όλο αυτό το «πακέτο» στους επισκέπτες τους η Άφησσος, η οποία εκτός των παραπάνω προσφέρει και άπλετη θέα στα νερά του Παγασητικού.

Το χωριό στο Πήλιο που παντρεύει θαλασσινή αύρα με βουνίσιο αέρα

Άφησσος: Ένα παραδοσιακό χωριό με γραφικές και όμορφες γωνιές
Αυτό που θα παρατηρήσει κανείς στην Άφησσο είναι το γεγονός ότι η νησιωτική αύρα παντρεύεται αρμονικά με τα παραδοσιακά, πηλιορείτικα στοιχεία, δημιουργώντας έναν προορισμό που σίγουρα ξεχωρίζει.

Αμφιθεατρικά χτισμένη μέσα σε καταπράσινους ελαιώνες, παρουσιάζει μια ιδιαίτερη αρχιτεκτονική ομοιογένεια με τα σπίτια της, που μοιάζουν να «κατηφορίζουν» στο λόφο προς τη θάλασσα, να χαρακτηρίζονται τόσο για την τοπική, παραδοσιακή αρχιτεκτονική τους, όσο και για την υπέροχη θέα προς τη θάλασσα.

Αδιαμφισβήτητα από τις πιο εκπληκτικές στιγμές για να απολαύσει κανείς την ονειρική παραλιακή του χωριού η ώρα του ηλιοβασιλέματος με τον ορίζοντα να βάφεται στα ζεστά και μαγικά του χρώματα.

Για όσους θέλουν να απολαύσουν το μπάνιο τους στη θάλασσα στη γύρω περιοχή υπάρχουν όμορφες παραλίες όπως οι Καλιφτέρη, Αμποβός, Λαγούδι.

Παρόμοια Άρθρα

“Το Καφέ BlossomOwl Cafe: Ένας Χώρος Άνεσης και Απόλαυσης”

Το Καφέ BlossomOwl αναδύεται ως ένας παράδεισος για τους λάτρεις του...

Προτεινόμενα

“Το Καφέ BlossomOwl Cafe: Ένας Χώρος Άνεσης και Απόλαυσης”

Το Καφέ BlossomOwl αναδύεται ως ένας παράδεισος για τους...

Jardin Espresso Bar

"Ο Κόσμος του Jardin: Ένα Συνοικιακό Καφέ Μπαρ για Όλες τις...

Νηρηίδες Luxury Villas Hotel

Tο Νηρηίδες Luxury Villas Hotel αποτελεί ένα εξαιρετικό καταφύγιο...
spot_img

Stay in touch!

Follow our Instagram